BEERSEL - Giants scoorden weer gouden plaatsen

C21

BEERSEL - Giants scoorden weer gouden plaatsen

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto van Jean-Marc Schneider
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto van Jean-Marc Schneider
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto van Jean-Marc Schneider
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto van Jean-Marc Schneider
 

De VZW Giants Dansschool staat in Beersel en omstreken bekend omwille van hun prachtige resultaten op danswedstrijden. Na een reeds zeer succesvol voorjaar was het afgelopen weekend alweer een schot in de roos voor deze jonge dansvereniging. Op de danswedstrijd 'Dance Waves' in Geraardsbergen scoorden de Giants groepen en solisten weer gouden plaatsen alom.

In de stijl 'Urban' behaalden de Giants maar liefst 3 gouden podiumplaatsen, de High street Giants werden eerste bij de minis, de NRGX behaalden het hoogste schavot bij de kids en de IMG veroverden de gouden plaats bij de junioren. De Mini Giants werden verdienstelijk 5de in een zeer zware categorie bij de teens.

Maar ook op jazz-gebied blijven de Giants scoren, met een 2de plaats voor de Jazz Elite Company en de IMG, zowel bij de junioren als bij de teens. Verder waren er ook verschillende solisten die hoge toppen scheerden, zoals een eerste plaats voor Elise Bral, An-sofie Vandendriessche, Kenza Lee en het duo van de zusjes An-sofie en Noemie. Verder waren er ook podiumplaatsen en topscores van Clara, Yeline, Annabel, Manon, Louise-Marie, Ellen, Noé en Jody.

En ook in de afdeling klassiek ballet bleven de giants hoog scoren, met een 2de plaats voor Clara Sirre, Elise Bral en Alison Notebaert. Ook de andere klassieke solisten behaalden zeer verdienstelijke plaatsingen, zoals Yeline, Annabel, Manon en Marieke.

De leerkrachten en choreografen waren dan ook zeer tevreden van deze prestaties. 'Onze leerlingen bewijzen keer op keer, wedstrijd na wedstrijd, dat zij all round dansers zijn. Ze trainen zeer hard voor elke stijl en zijn dan ook op alle markten thuis', zegt choreograaf Leentje Blykers. We hebben bij de VZW Giants dan ook het geluk om verschillende kwalitatieve dansleerkrachten te kunnen aanbieden, die telkens gedreven zijn in hun eigen dansstijl.

Op 6 mei 2017 kan u deze dansvereniging bewonderen op het podium van het CC De Meent, met hun show 'Euro Dance Festival'. Tickets zijn te verkrijgen via de site van de Meent.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief