ALSEMBERG – Gers Pardoel nam CC De Meent mee op zijn bagagedrager

C21

ALSEMBERG – Gers Pardoel nam CC De Meent mee op zijn bagagedrager

Pardoes_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Pardoes_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Pardoes_3
Foto's Emile Devogeleer
 

  Heel wat muziekliefhebbers waren naar CC De Meent afgezakt om er te genieten van de nieuwe zaal show van  het Nederlands zangtalent Gers Pardoel. Gers Pardoel, bekend van de hits ‘ Ik Neem Je Mee’, Bagagedrager’, ‘ Louise’....Werkt op dit moment aan nieuwe muziek voor zijn solo project en is daarnaast druk met het produceren van nieuwe producties voor anderen.

Ter ondersteuning van dit nieuwe album trekt Gers de theaters en culturele centrums in.Tijdens dit optreden bracht Gers Pardoel zowat al zijn grote hits zoals ’Zijn’, ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Spring maar op mijn fiets’,‘ Dankbaarheid’, ‘ Louise’, ‘ Bagagedrager’, ‘ Nooit meer alleen’, Liever dan lief’, ‘ Morgen ben ik rijk’. Maar ook nog vele andere pareltjes die de radio niet haalden.

Tijdens dit optreden zorgde Gers voor een muzikale trip waarin hij vertelde over zijn droom, van keukenboer naar artiest. Hij nam het publiek mee naar de totstandkoming van zijn grote hits.

“Door de intieme sfeer van het theater op te zoeken, voel ik mij dichterbij mijn gasten en verwacht ik hen mee te kunnen nemen in mijn verhaal” aldus Gers Pardoel.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mrt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief