BEERSEL - De Vrijheidsvrienden organiseren lenteconcert

C21

BEERSEL - De Vrijheidsvrienden organiseren lenteconcert

Editiepajotbeersel
Ingezonden foto

De koninklijke fanfare De Vrijheidsvrienden nodigt u op zaterdag 22 april uit op haar jaarlijkse lenteconcert. In de parochiekerk van Huizingen vergasten dirigent Wim Stas en de muzikanten u op een gevarieerd programma. Als gastsolist doen zij ditmaal een beroep op Jelle Soen (hoorn). 

Jelle is freelancehoornist bij onder meer De Munt, De Vlaamse Opera en The Night of The Proms. Deze 29-jarige Roeselarenaar is tevens leraar hoorn aan de muziekacademies van Halle en Herne. Tijdens het lenteconcert zet hij zijn beste beentje voor in concerto's van Mozart en Gregson. De Vrijheidsvrienden brengen dan weer werken van onder anderen Philip Sparke, Jan de Haan en Kevin Houben.

Het lenteconcert wordt opgedragen aan de betreurde Felix Peetroons, ere-voorzitter van De Vrijheidsvrienden, die ons vorige maand verliet.

Afspraak op zaterdag 22 april om 20 uur (deuren: 19.30 uur) in de parochiekerk van Huizingen aan de Torleylaan. Toegang: 9 euro (vvk), 12 euro (kassa), kinderen tot 12 jaar gratis. Achteraf gelegenheid voor een gezellige babbel in zaal Centrum. Kaarten bij de muzikanten en bestuursleden. Meer info: www.kf-devrijheidsvrienden.be of 02/356.24.02.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief