Toeristisch seizoen opgestart in BEERSEL

C21

Toeristisch seizoen opgestart in BEERSEL

Aaaalambiekwandeling
Foto Bart Deville
 

 Voor de opstart van het toeristisch seizoen in Beersel en de officiële opening van de kersvers bewegwijzerde Lambiekwandeling- een stevige maar zeer mooie wandeling van 16 km- kon men geen betere weersomstandigheden bedenken: zonnig, zacht, maar niet te warm.

De startplaats was, niet meer dan normaal, Bezoekerscentrum De Lambiek in Alsemberg. Door de grote belangstelling werden de wandelaars in groepen ingedeeld. Met meer dan 150 ingeschrevenen was het succes al van voor de start gewaarborgd. Samen met een ervaren natuurgids legden de wandelaars dus een tocht van 16 km af.

Onderweg waren er o.m. stops voorzien bij brouwerij Oud Beersel en brouwerij 3 Fonteinen, waar men zelfs binnen even een kijkje kon nemen. Uiteraard kon er ook worden geproefd.

Na de zware maar mooie tocht werden de wandelaars in Bezoekerscentrum De Lambiek feestelijk ontvangen met een lekker lambiekcocktailproevertje, aangeboden door de dienst Toerisme i.s.m. Baroness, een pittige dame die de heerlijkste cocktails serveert. Uiteraard kon men deze zondag gepast afsluiten met een lekkere Geuze of Kriek in Bezoekerscentrum De Lambiek. De deelnemers aan deze Lambiekwandeling konden ook deelnemen aan een fotowedstrijd. De mooiste ingezonden foto wordt beloond met een lambiekmand. Daarnaast zal de dienst Toerisme deze foto gebruiken bij de volgende druk van de Lambiekwandeling folder.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2017
Hugo Deville
Bart Deville
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief