BEERSEL / HALLE - Toneelkamp

C21

BEERSEL / HALLE - Toneelkamp

Toneelkamp
Foto Olaf
 

 Van 10 tot 15 april organiseert Weredi voor de tweede keer een toneelkamp. Dit jaar slaan zij hun tentjes op in Zennedal, de terreinen achter de Don Bosco-kerk in Buizingen. Hoewel dit nog een vrij nieuw item is voor Weredi, mogen zij zeker van een succes spreken: maar liefst dertig kinderen schreven zich in voor dit toneelkamp.

Toneelcoaches Barbara, Paulien, Stanislas en Thomas starten er elk met hun eigen groepje vanuit het niets en creëren er op één week tijd een eigen theatervoorstelling.

Uiteraard wil Weredi deze theaterpareltjes delen met ouders, vrienden,  toneelliefhebbers en andere nieuwsgierigen. Daarom zorgen zij ook dit jaar voor een heus theaterfestival op locatie. Op 15 april is iedereen welkom van 14u tot 18u in de gebouwen van voormalig bierhandel Ghysels. De verscheidene locaties die voorheen gebruikt werden als opslagplaatsen krijgen plots een heel andere invulling. Naast de eigen kampgroepen zorgden organisatoren Niels en Joeri ook voor een aantal externe artiesten. Het belooft alweer een sprankelende toneelnamiddag te worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2017
Olaf Feldberg
Olaf Feldberg
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief