BEERSEL - De Miss Dworp verkiezing gaat toch door

C21

BEERSEL - De Miss Dworp verkiezing gaat toch door

Editiepajot_bart_devillé__miss_dworp_2009__gaat_toch_door
Jaak Devroede (links) en Paul Mariën. - (Foto Bart Devillé)
 

Voorzitter van de Vriendenkring Jaak Devroede en verantwoordelijke van de Miss Dworp verkiezing, Paul Mariën en uiteraard al de leden van de Vriendenkring, zijn in hun nopjes. De verkiezing en bijhorende show zullen toch kunnen doorgaan en dit op zaterdag 14 maart vanaf 20u in cc de Meent in Alsemberg. En toch had het helemaal anders kunnen zijn.

Jaak Devroede: “In tegenstelling met voorgaande jaren kwamen minder kandidaten zich spontaan melden, zodat we lang bleven “hangen” op zes kandidates. Mond aan mond reclame en oproepen in de pers brachten echter een gunstige kentering. Gelukkig maar!”

Hoe het er nu naar uit ziet zullen niet minder dan 18 schonen uit gans Vlaanderen(Brugge, Gent, Erembodegem, Aalst, Binkom, Steenokkerzeel, Dworp, Buizingen, Huizingen, Edingen, enz) komen strijden voor de goedgevulde prijzenpot van zowat 8.000 euro.

En of de organisatoren nog niet genoeg slapeloze nachten meemaakten door de kandidaten die maar niet kwamen opdagen, viel er dan nog ander slecht nieuws in de bus: de Sublimo’s(met Raf Van Brussel, “de Charel” Van Domburg en Bert Gielen) waren gesplit en konden dus niet komen optreden.

Paul Mariën: “En dat begin februari, wanneer de show doorgaat op 14 maart. Begin dan maar te zoeken naar waardige vervangers… Zéker niet gemakkelijk. Gelukkig konden wij bij onze zoektocht rekenen op de hulp van Guy Marysse en Rik Vercruysse van ’t Gravenhof. De Sublimo’s-Inmiddels hoorden wij dat ze die dag ergens anders wel optreden, gerechtelijke stappen worden overwogen- worden nu vervangen door Milk Inc, die zopas nog een MIA in de wacht sleepten. Ook Paul Severs komt 14 maart naar de Meent en trouw op de afspraak is ook Pirouette.”

De presentatie van de show en Miss Verkiezing is in handen van Cynthia Reekmans.

Aan Paul Mariën ook de vraag of al die stress en andere slapeloze nachten wel de moeite waard zijn?..... “Moest het voor ons eigen zijn, zou ik volmondig neen antwoorden. Wij weten echter maar al te goed en hebben het zelf al meerdere malen kunnen vaststellen hoe nodig de pater onze hulp nodig heeft. Samen met de mensen van de Vriendenkring: Jaak en Rik Devroede,Alain Eker, Ludwina Matton, William Verstelt, Ronald en Erwin Marchal en ikzelf, willen wij ons meer dan 100% blijven inzetten, met dank ook aan de trouwe sponsors en vele helpers waar wij kunnen blijven op rekenen.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 12 jun 2024
Hugo Devillé | 10 jun 2024
Hugo Devillé | 10 jun 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 07 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Hugo Deville | 07 jun 2024
Hugo Devillé | 31 mei 2024
Hugo Devillé | 31 mei 2024

archief