BEERSEL 24ste editie treffen VW Keverclub B Bunny’s werd een succes

C21

BEERSEL 24ste editie treffen VW Keverclub B Bunny’s werd een succes

Editiepajot_bart_devill___kevermeeting1
foto Bart Devillé
 
Kever2
foto Bart Devillé
 
Kever3
foto Bart Devillé
 

 Keverclub de Bunny's kunnen terugblikken op een meer dan geslaagde editie van hun kevermeeting.  Na vijf opeenvolgende jaren  slecht weer, waren de weergoden hen dit jaar duidelijk gunstiger gezind. Dat was dan ook duidelijk te zien aan het aantal auto's en bezoekers rond het Kasteel van Beersel.  Om 13u waren er reeds 135 voertuigen ingeschreven en er waren er nog op komst

Om 14u was er een rondrit voorzien van een veertig km met een tussenstop waar de deelnemers een consumptie kregen aangeboden door de organisatoren.

De Bunny's waren duidelijk in hun nopjes. Bezoekers konden deelnemen aan deze rondrit door op te stappen op de Engelse dubbeldekbus met panoramisch open dak, dank zij het prachyige weer een topper. Deze busrit werd gratis aangeboden door de organiserende VW Keverclub B.Bunny’s. De hele dag was er ook op dit treffen de mogelijkheid voor een hapje(BBQ) en een drankje. Voor de kleinsten waren  er springkastelen, ze konden zich laten schminken en zich amuseren bij een ballonnenclown. Om 17u volgde dan de prijsuitreiking.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief