Avondjaarmarkt BEERSEL zet volledig in op straatanimatie

C21

Avondjaarmarkt BEERSEL zet volledig in op straatanimatie

Aavondjaarmarkt_beersel
Foto Hugo Devillé
 

 Zaterdag 15 september vindt de 23ste Beerselse Avond & Rommelmarkt plaats, traditioneel een hoogdag in de gemeente. Nog tijd genoeg gaan sommigen misschien denken, maar het jaarmarktcomité is al volop aan de gang met de voorbereiding. Jurgen Hamelinckx van Jaarmarktcomité Beersel: “ Naast de handelaars, inwoners en verenigingen van Beersel, zijn uiteraard ook mensen van buiten Beersel welkom met eventueel een stand op de rommelmarkt of avondmarkt. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Dit jaar gaan we ‘back to basics’ en zetten we volledig in op straatanimatie. In  ‘De Malleboot Beersel’ is het thema dit jaar ‘Kinderen Baas!’. In samenwerking met Gezinsbond Beersel & Babor Instituut New Bellazza voorzien we vanaf 14u00 een volledig kinderspeeldorp. Vanaf 19u30 gaan een aantal optredens door ter hoogte van het Samba Café. “ De rommelmarkt vindt plaats vanaf 14u00 (opstellen kan vanaf 12u00) , maar dit moet wel duidelijk gemaakt worden. Niet inwoners kunnen zich inschrijven via email. Inschrijven vooraf is niet verplicht, maar deze personen krijgen voorrang. De avondmarkt vangt aan om 17u00 (opstellen vanaf 13u30) en eindigt omstreeks 23u00.

Handelaars van Beersel die een stand wensen te plaatsen voor hun deur/zaak krijgen uiteraard voorrang. Ze dienen dit te melden tegen uiterlijk 25 augustus. Iedere deelnemer dient zich tegen uiterlijk deze datum in te schrijven, e-mail adres: jaarmarktcomite.beersel@gmail.com . Er wordt gestreefd naar een gezonde mix van standhouders. Deelname aan zowel de avondmarkt- als de rommelmarkt zijn volledig gratis.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 aug 2017
Hugo Deville
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief