Stage Nederlands voor kinderen in BEERSEL

Stage Nederlands voor kinderen in BEERSEL

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Van 7 tot en met 11 augustus organiseerden de gemeente Beersel en Hakuna Matataal vzw een stage Nederlands voor kinderen. De tweede succesvolle stage van 2017 want net zoals in de paasvakantie waren de 45 plaatsen snel volzet. De stages gingen door in de gemeentelijke school Blokbos te Lot.

Sonja Bosmans, schepen voor integratie: “Op 2 jaar tijd evolueerden we van 1 zomerstage voor kinderen van 4 tot 9 jaar naar een paas- EN zomerstage voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een bewuste keuze en een schot in de roos: Telkens waren de stages volledig volzet.”

Jo Vander Meylen, schepen van jeugd en onderwijs: “Natuurlijk kunnen niet alle Beerselse kinderen met nood aan taalstimulering naar onze 2 stages komen. Daarom plaatsten we een overzicht van alle regionale stages en ateliers op onze site www.beersel.be. Een overzicht dat voordien niet bestond. Bovendien onderzoeken we, samen met de buurgemeenten, de Rand vzw en het Agentschap Integratie & Inburgering, hoe we zo’n regionaal overzicht kunnen integreren in www.uitinvlaanderen.be en www.nederlandsoefenen.be."

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 12 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2018

archief