BEERSEL – Sonia neemt afscheid van haar winkel Carpe Diem en verwelkomt Tom als opvolger

BEERSEL – Sonia neemt afscheid van haar winkel Carpe Diem en verwelkomt Tom als opvolger

Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Sonia en Tom
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / De klanten kregen een glaasje cava aangeboden
 

In de pers-en boekhandel Carpe Diem op de Alsembergsesteenweg 610 in Dworp, nam Sonia Neetens zaterdag met een glaasje cava afscheid van haar klanten. Sonia neemt nu een sabbatjaar,  om eens na te denken over de invulling van het pensioen dat in zicht is. Ze is van plan om nu meer tijd te maken voor familie en vrienden en samen met hen leuke dingen te doen. Tom Flandrin uit Dworp, neemt  Carpe Diem over.

Sonia: “Ik ga nog niet meteen met pensioen maar het werd fysisch te zwaar en ik vond dat ik niet genoeg tijd had voor mijn gezin, mijn mama en mijn 3 schatten van kleinkinderen. Daarom heb ik besloten om te stoppen met de winkel, ik neem nu een sabbatjaar, het wordt afkicken van het werk en daarna eens nadenken over nieuwe uitdagingen. Ik blijf  boven de winkel creatieve workshops organiseren zoals naaien en tekenen. Samen creatief bezig zijn is verrijkend en geeft een 'goed gevoel'. Mijn familie en vrienden komen nu op de eerste plaats en stress en werkdruk inruilen voor quality-time, dat wordt nu belangrijk! Verder zien we wel wat de dag ons brengt: 'Carpe Diem'. Ik ben heel blij dat ik de fakkel mag doorgeven aan Tom Flandrin, een Dworpenaar. Ik wens hem heel veel succes!”

Tom: “Ik werkte reeds een jaar in de krantenwinkel, sinds augustus vorig jaar. Nu Sonia ermee stopt was het voor mij de ideale gelegenheid om de winkel over te nemen. Gezien mijn jonge leeftijd was er nog wat twijfel maar ik kreeg veel steun van mijn familie en vrienden. Vanaf 16 augustus neem ik dan ook officieel de winkel over. Veel veranderingen zullen er in het begin niet zijn, omdat de overname al heel wat tijd en energie vraagt. Het karakter dat Sonia de winkel meegaf zal zeker en vast bewaard blijven. Alle klanten zijn steevast welkom voor een babbeltje en zullen steeds met de glimlach onthaald worden.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Olaf Feldberg | 21 jun 2018
Elsie De Greef | 19 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 15 jun 2018
Hugo Devillé | 13 jun 2018
Marc Sluys | 12 jun 2018
Hugo Devillé | 12 jun 2018
Elsie De Greef | 04 jun 2018

archief