De Oosterse Krijgskunst School van DWORP / HALLE verwelkomt Judo kampioene Ilse Heylen in hun lesgeversteam

De Oosterse Krijgskunst School van DWORP / HALLE verwelkomt Judo kampioene Ilse Heylen in hun lesgeversteam

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

De Oosterse Krijgskunst School van Dworp & Halle gaat voor haar judo afdeling in zee met Judo kampioene Ilse Heylen (Olympisch Brons). Ze zijn super trots dat ze Ilse voor het nieuwe sportseizoen mogen verwelkomen in hun lesgeversteam.  

Katrien Van Hoef : “In het voorjaar hebben we Ilse Heylen voor het eerst uitgenodigd op een internationale Budo stage te Halle waar ze één van de lesgevers was die dag. Bijna 400 deelnemers uit meer dan 10 verschillende landen namen hieraan deel. Geobserveerd van op afstand keken we naar haar aanpak. Het was vooral haar manier van 'zijn' , geen sterallures, maar kennis en passie voor het judo, haar eenvoud en open geest dat ons opviel. Bart en ikzelf hadden onmiddellijk hetzelfde idee, Ilse Heylen zou perfect in onze club kunnen meedraaien, samen met onze huidige trainers….Basis judo techniek, goed onderricht en met een link vanuit haar competitie ervaring”.

Al snel vonden ze een datum om ook met haar echtgenoot Olivier Berghmans (tevens haar coach) rond de tafel te zitten. Eén vergadering was voldoende om de knoop door te hakken.

Bart Van Hoef vervolgt: “Ilse Heylen zal aanvankelijk, minstens één keer per maand komen lesgeven in onze club. Door haar kennis als topsportster zullen sommige technieken vanuit een andere invalshoek gebracht worden, doch zullen haar lessen toegankelijk blijven voor zowel competitieve als niet competitieve leden. Het is dan ook onze gezamenlijke betrachting te werken op lange termijn.”

Voor de judoka’s van Dworp en Halle zullen deze lessen geen extra kost met zich meebrengen. Judoka’s die niet aangesloten zijn bij de club, en die aan de trainingen van Ilse wensen deel te nemen, zijn uiteraard welkom. Dit mits voorafgaandelijke afspraken. Samen met heel het trainersteam kijken ze uit naar het nieuw sportseizoen dat start op 4 september.

Tot slot stellen we u Ilse Heylen nog even voor:

 -       Geboren in 1977 te Wilrijk 

-       Studeerde Licentie Lichamelijke Opvoeding te Leuven

-       Nam deel aan 3 Olympische spelen (Athene, Peking, Londen)

-       Behaalde Bronzen medaille op de Olympische Spelen te Athene in 2004

-       Behaalde in totaal 8 Nationale titels

-       Recordhoudster van het aantal internationale medailles behaald door een Belgische judoka.

Samen met Ilse Heylen kunnen ze u specifieke competitietrainingen, judo stages, teambuilding voor bedrijven aanbieden. Meer info over de Oosterse Krijgskunstschool vzw Dworp & Halle: www.oostersekrijgskunstschool.com en info@oostersekrijgskunstschool.com

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 aug 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 19 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 15 jun 2018
Hugo Devillé | 13 jun 2018
Marc Sluys | 12 jun 2018
Hugo Devillé | 12 jun 2018
Elsie De Greef | 04 jun 2018

archief