BEERSEL - Weredi Lot pakt uit met hernieuwde website en logo

C21

BEERSEL - Weredi Lot pakt uit met hernieuwde website en logo

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto van het nieuwe logo
 

Onder inpuls van de jeugdwerking van Koninklijk Toneelgezelschap Weredi Lot werd de website www.toneelweredi.be in een nieuw jasje gestoken. De webdesigner van dienst was Steven Lots van Lotsofdots. De bezoeker kan er terecht voor een brede waaier aan informatie. Alle komende producties (jeugd, adolescenten en volwassenen) worden er aangekondigd en het wordt de potentiële toeschouwer zeer eenvoudig gemaakt om zijn zitplaatsje te reserveren.

Ook alle producties sinds het ontstaan van Weredi (1955) vind je er terug, telkens met enkele nostalgische foto's. Verder vind je er ook informatie over alle extra evenementen die Weredi al georganiseerd heeft en nog zal organiseren. Hun tweede Weerdie Quiz op 21 oktober  in zaal Blokbos Lot staat vooraan op de lijst.

Bovendien kreeg elk actief lid van Weredi een eigen webstekje. Zelfs leden die nu wat minder actief zijn, kan je terugvinden. “Wie nog maar een schroef heeft vastgedraaid bij een productie van Weredi kan je terugvinden bij Wie is wie?”, zegt Jan Zelck, voorzitter van Weredi.

Via de website kunnen er nu ook abonnementen besteld worden. Dit maakt het de bezoeker mogelijk om voor iedere productie een reservatie te maken aan verminderde prijs. Naast een hernieuwde website komt het gezelschap ook met een nieuw logo op de proppen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mei 2023
Hugo Devillé | 08 mei 2023
Bart Devillé | 08 mei 2023

archief