BEERSEL - Alzenbar heeft super drukke maand achter de rug

BEERSEL - Alzenbar heeft super drukke maand achter de rug

Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef
 

Het was een bewogen maand voor Didier en Katrien, de uitbaters van den Alzenbar in Beersel. Amper een maand open en zij werden in het Het Nieuwsblad uitgeroepen tot  het beste café van Beersel. Zij starten met hun eigen huisgin ‘Deziree’ en samen met Chocolatier Praleen van Halle creëerden ze een praline op basis van de gin Deziree.

Het idee kwam spontaan van Katrien Van Hoef om een pralinneke te maken met hun eigen huisgin, een verassing voor haar echtgenoot Didier. De gin Deziree is een gin op basis van rozemarijn, thym, basilicum en genititiaanse geelwortel. De smaak van deze gin vormt  een perfect huwelijk met de smaak van fondantchocolade.

Praleen is dan ook trots dat ze de kans kreeg om een heerlijk product te mogen maken met de Deziree gin. De passie  voor kwaliteit en smaakvolle natuurlijke producten is zowel voor Praleen en de Alzenbar een uiterst belangrijk aspect. Praleen levert trouwens in de Alzenbar ook artisanaal roomijs op basis van verse room en een deel van de gebakjes die bij de koffie verkrijgbaar zijn.

De pralines zijn uiteraard ook verkrijgbaar in de  Alzenbar. Bij Praleen worden ze mee opgenomen in het standaard-assortiment en is ook de gin te koop. Meer info: mailto:info@praleen.be 0473/52.64.61 en  mailto:info@alzenbar.be 0472/64.27.51

Waarschijnlijk blijft het bij de Alzenbar niet bij één huisgin, want voor de winter is ook ‘Trinnetje’ voorzien en misschien hoort ook hier een pralinneke bij.

Meer info en openingsuren (winter uren!): www.Alzenbar.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2017
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 18 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 17 okt 2018
Hugo Devillé | 08 okt 2018

archief