BEERSEL - Duurzaam smaakt

BEERSEL - Duurzaam smaakt

Flyer_duurzaam_smaakt_pagina_1
Ingezonden flyer
Flyer_duurzaam_smaakt_pagina_2
Ingezonden flyer
 

De gemeente Beersel, het Voedselteam Beersel, Bezoekerscentrum 'De Lambiek', en de Oxfam wereldwinkel organiseren op zaterdag 21 oktober een beurs over duurzame voeding in de gemeentelijke feestzaal van Beersel. Onder het motto 'Duurzaam smaakt' bieden ze er tussen 14u en 17u gratis  workshops, proeverijen en infosessies aan rond lokale, faire, ecologische en gezonde voeding.

Wat we eten heeft een grote impact op de planeet en op de leefomstandigheden van mensen in het Zuiden. Steeds meer mensen kiezen daarom voor duurzame voeding: ze eten wat minder vlees, kopen seizoensgebonden en lokale producten, en kiezen voor fairtrade. Met de beurs “Duurzaam smaakt!”  willen de organisatoren vooral benadrukken dat kiezen voor duurzame voeding niet alleen goed is voor onze planeet, maar dat het ook gewoon eenvoudig, gezond en lekker is.

Op het programma staan onder andere een workshop duurzame spreads & dips maken, een proefatelier bier & chocolade, een kinderworkshop “(H)eerlijke tussendoortjes”, een infosessie over de nieuwe voedingsdriehoek, workshops powersmoothies maken en nog veel meer. Het volledige programma vindt u op www.beersel.be/duurzaamsmaakt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 18 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 17 okt 2018
Hugo Devillé | 08 okt 2018

archief