BEERSEL - Vanderlinden J.Design in de schijnwerpers

C21

BEERSEL - Vanderlinden J.Design in de schijnwerpers

Editiepajot_bart_devillé_vanderlinden_design1
Nieuwe en ex zaakvoerder Vanderlinden Design / foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devillé_vanderlinden_design2
Vanderlinden Design / foto Bart Devillé

Wanneer je nu voorbij rijdt aan Vanderlinden J.Design(Alsembergsteenweg 1080 1652 Alsemberg-Beersel-hoek Kerkhoflaan(kerkhof van Vorst) kun je je ogen niet geloven. “Jos Vanderlinden” was al lang meer dan een begrip in de gemeente-werd opgestart in 1946, Jos Vanderlinden begon mee te werken in 1958- maar toch lag deze zaak wat “verloren” naast deze druk bereden steenweg. Naast het gloednieuwe gebouw van “Vanderlinden J.Design” kun je echter niet meer kijken. Een en ander werd gecentraliseerd, alles is veel overzichtelijker en het aanbod veel ruimer. Jos Vanderlinden: “Mijn vader begon met bouwmaterialen, maar met de komst van het kerkhof van Vorst schakelde hij over, meer gericht op grafstenen.”

Vrijdag 20 februari gingen de deuren dan officieel open van de nieuwe zaak…

Bruggeling van afkomst Jean de Negri(al sinds 1993 in de zaak), zaakvoerder, is opgetogen en met reden fier op zijn nieuwe zaak…..”Vroeger was het aanbod van “Vanderlinden J.”vooral gesitueerd in de grafstenen(80%) en blauwe steen(20%). Gezien de evoluties van vandaag en het feit dat de crematies steigen moesten wij dan ook zorgen voor een ruimer en ander aanbod. En ik denk dan ook dat wij hier goed in geslaagd zijn.”

Naast de grafstenen kun je er nog terecht voor ettelijke toepassingen van en in natuursteen….”Je hebt de keukens. Onze natuursteen zorgt voor een unieke natuurlijke klasse en tovert uw keuken om in een gezellige kookruimte. De badkamers in marmer. Marmer heeft altijd onze badkamars bekleed. Dankzij zijn zachtheid, zijn effen kleuren en tekeningen, zijn afwerkingen bekomt men een harmonieus en aangenaam geheel. Zelfs blauwe steen komt meer en meer aan de orde in de badkamer. Verder kun je hier nog terecht voor binnen- en buitentrappen, recht of draaiende, arduin/blauwe steen voor binnen en buiten en allerhande decoraties.” Jos Vanderlinden: “Wat mij vooral gelukkig maakt is het feit dat zo’n ideale opvolger gevonden heb. Wanneer je je zaak over laat kan het ook een mislukking zijn, hier is dit zeker niet het geval, integendeel!”

Groot voordeel is uiteraard ook de unieke ligging van Vanderlinden J.Design langs de druk bereden Alsembergsteenweg met veel verkeer dat van Wallonië en het Vlaamse hinterland langs hier komt omdat men anders vast zit op de Ring. Bij Vanderlinden J.Design Alsembergsteenweg 1080 1652 Alsemberg(tel.02/380.10.01 fax 02/380.39.93 www.vanderlindenj.be en e-mail info@vanderlindenj.be kun je terecht alle dagen van de week van 8 tot 18u en op zaterdag van 9 tot 16u. Op zondag gesloten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief