BEERSEL - Binnenkort in CC De Meent

BEERSEL - Binnenkort in CC De Meent

De_meentkopie
EP

 Nog tot het einde van de maand staan er in de Meent nog heel wat geprogrammeerd. Comedy, acrobatie, muziek  en film. Er is voor elke wat wils.

Za 21 oktober 2017 om  20.15u COMEDY LINE-UP: 1 gastheer & 2 ijzersterke comedians, met elk een eigen smoel, stijl er ervaring. Ygor, een klein maar pittig ventje uit Poperinge werd overladen met Comedy-prijzen. David Galle brengt comedy met vakmanschap en bravoure. Jong talent Edouard De Prez is Master of Ceremony

Vr 27 oktober 2017 om 20.15u WIM MERTENS: Hij is een internationaal gerenommeerd Belgisch componist. Hij speelt piano, klassieke gitaar en zingt met een karakteristiek hoge stem. Een unieke kans om een internationaal opererend artiest van dit formaat in onze schouwburg aan het werk te zien in een duo-bezetting.

Za 28 okt 2017 om 20.15u LOBSTAR: Een band uit de streek, maar met internationale roots, brengt gelobstariseerde covers en eigen nummers. Kom genieten van een muzikale reis waar elk genre aan bod komt en steun zo Vriendenkring Rachel De Baerdemaeker hun project in Rwanda.

Do 2 nov 2017 om 20.15u: THERE THERE COMPANY: AS LONG AS WE is een fysiek onderzoek van de concepten die eigen zijn aan partneracrobatie: balans en vertrouwen, kracht en breekbaarheid, steun en overgave. Intiem en in-your-face: een voorstelling om u tegen te zeggen.

ZONDAGAVOND = FILMAVOND
zo 22 oktober 2017 om 20u: THE CIRCLE: Wanneer Mae aangenomen door het grootste IT-bedrijf ter wereld gespecialiseerd in social media, wordt ze door haar baas Bailey ingezet bij een revolutionair experiment waarin de grenzen van de privacy en de ethiek, en uiteindelijk ook die van haar persoonlijke vrijheid, op de proef worden gesteld.

zo 29 okt 2017 om 20u: WALK WITH ME: WALK WITH ME is een prachtig vormgegeven, meditatieve film over de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh. Maak je op voor een reis in de wereld van mindfullness.

zo 5 nov 2017 om 20u: WAR FOR THE PLANET OF THE APES: Een mensenleger onder leiding van een meedogenloze kolonel, krijgt de opdracht om de apenkolonie van Caesar uit te roeien. Na de vele verliezen van zijn soortgenoten, en worstelend met zijn duistere kant, start Caesar zijn zoektocht naar wraak. Vervolg op de film DAWN OF THE PLANES OF THE APES.

DAG CULTUUR FILM
do 26 oktober 2017 om 14.00u: VICEROY’S HOUSE: Het is 1947 en India staat op het punt onafhankelijk te worden. India gaat echter gebukt onder spanningen tussen moslims, hindoes en sikhs. Dit reikt tot binnen de muren van het paleis waar de relatie tussen een jonge hindoe-bediende en een moslimvrouw onder spanning komt te staan.Koop je filmtickets vooraf en betaal zo slechts € 6. De avond zelf betaal je € 7 aan de kassa. Surf naar www.demeent.be .

Met de nieuwe filmpas van CC de Meent betaal je een heel seizoen lang slechts 5 euro per filmticket. Je koopt éénmalig een filmpas aan 10 euro en geniet van een fikse korting op elke filmvertoning in CC de Meent. De filmpas blijft het hele seizoen geldig en is te verkrijgen zowel via de website als aan de balie.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2017
Emile Devogeleer
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 18 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 17 okt 2018
Hugo Devillé | 08 okt 2018

archief