BEERSEL - Classica Elsemaa werd eens te meer een succes

C21

BEERSEL - Classica Elsemaa werd eens te meer een succes

Veldrit_1
Foto's Bart Devillé
 
Veldrit_2
 

 Na 6 succesvolle edities van de veldritklassieker “Classica Elsemaa” op de site van de Herisemmolen te Alsemberg, besloten de “anciens” van het eerste uur de organisatie van het evenement (deels) door te geven aan een nieuwe generatie. En deze slaagde met grote onderscheiding!

 Het begon al allemaal met de “KLASsica voor scholen” of een veldritinitiatie voor alle leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van de Beerselse scholen. Zij proefden van het veldrijden door o.m. het opfrissen en inoefenen van een aantal basisfietsvaardigheden, afgesloten met een volledige ronde op het cyclocross-parcours.

Zaterdag 28 oktober, van 11u tot 16u was dan voorbehouden aan de “serieuze” veldrijders met o.m. Nys junior, zowel heren als dames. Zondag 29 oktober om 12u en 13u30 startten dan de miniemen en aspiranten. Wat luchtiger werd het met de wedstrijd van de Recreanten en de Gentlemen’s Classica Elsemaa. De recreantencross, is er voor iedereen die regelmatig met de fiets rijdt(in clubverband, met vrienden, alleen, …). De Gentlemen’s Classica is er voor alle anderen. Tijdens deze “Classica der ongeschoren benen” is alles mogelijk. En dit alles, van begin tot einde, verliep vlekkeloos!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 okt 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief