BEERSEL - Gemeenteraadslid vindt drugs en knuppel op parking en brengt ze mee naar gemeenteraad

C21

BEERSEL - Gemeenteraadslid vindt drugs en knuppel op parking en brengt ze mee naar gemeenteraad

Willem
Foto Bart Deville
 

 Willem Vandenbussche: “Wij zijn de overlast hier meer dan beu. Na amper twee minuten zoeken vond ik er zeven zakjes Marihuana en 3 joints. In de struiken lag ook een zelfgemaakte knuppel. Er is niet veel nodig om van kleine criminaliteit grote te maken. Het is al lang geen publiek geheim meer dat hier wordt gedeald en ook elders in de gemeente (buurt van CC de Meent).Veel buurtbewoners zijn dan ook bang om ’s avonds nog buiten te komen in deze buurt.”

Interpellant wees er ook op dat de betrokken parking vlakbij de lagere school van Beersel ligt en dat ouders hier vaak hun kinderen uitlaten om naar de school te gaan. Hij vroeg dan ook een hardere aanpak van de problematiek en desnoods mobiele beveiligingscamera’s om de pakkans te verhogen. Tevens vroeg hij meer mankracht voor de politie.

In zijn antwoord gaf burgemeester Hugo Vandaele (CD&V) mee dat de gemeente en de politie op de hoogte zijn van de problematiek en er zich mee bezig houden. Hij verleende ook het woord aan Sectorcommissaris Noord CP Christiaen Steens- op deze gemeenteraad aanwezig- , aan wie Vandenbussche  ook zijn vondsten overhandigde. Ook deze stelde dat de politie haar verantwoordelijkheid neemt en waakzaam is en blijft en gaf nog mee aan de bevolking de raad te geven, van zodra men iets verdachts opmerkt, onmiddellijk de politie te verwittigen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 nov 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief