BEERSEL - ‘Eendracht Maakt Macht’ presenteert hun winterconcert

C21

BEERSEL - ‘Eendracht Maakt Macht’ presenteert hun winterconcert

Editiepajot_beersel
Ingezonden affiche

Op zaterdag 9 december vindt het jaarlijkse winterconcert van ‘Eendracht Maakt Macht’ plaats in zaal Blokbos in Lot.Tijdens het winterconcert hebben zij de traditie om een instrument in de kijker te zetten. Dit jaar is de gastsolist Aäron Gorsen, een jonge muzikant van 23 jaar uit Groot-Bijgaarden. Hij zet de euphonium in de kijker.

Aäron studeerde o.a. aan het Lemmensinstituut te Leuven en aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen. Hij is actief muzikant bij de KF Sint Cecilia te Zellik, de KF Rumolduszonen te Humbeek (wereldkampioen in 2017) en de Young Brassband Willebroek (Europees Kampioen in 2015, 2016 en 2017). Aäron brengt enkele bekende werken zoals Vivo per lei en Benedictus, maar ook enkele serieuze uitdagingen waaronder Dublin's Fair City.

Naast de solowerken met Aäron, zullen ook 10 jonge muzikanten uit de eigen opleiding een 2-tal werken meespelen en zal de rest van het programma een aangename afwisseling zijn van enkele klassieke, gekende werken alsook enkele pop- en rocknummers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief