BEERSEL - Kerstmarkt in GBS Dworp

C21

BEERSEL - Kerstmarkt in GBS Dworp

Editiepajot_beersel
Ingezonden affiche

Op vrijdag 15 december van 15u45 tot 18u30 wordt de schoolpoort van de gemeentelijke basisschool Dworp geopend voor de jaarlijkse voorloper van de winterse feestdagen. Kinderen, leerkrachten en vrijwilligers zijn al druk in de weer om mooie kunstwerkjes te maken, die tegen zachte prijzen verkocht zullen worden voor het goede doel.

Veerle Aerts,  directrice: “Aan het einde van de week gaat meester Koen, samen met de kinderen van zijn klas en enkele bereidwillige ouders, aan de slag om onze school opnieuw om te toveren tot een sfeervolle plek met kraampjes. Een kop warme chocomelk of soep, heerlijke glühwein, pannenkoeken, broodjes met lekkere pensen… laat de geur u lokken naar de speelplaats, met op de achtergrond sfeervolle muziek. Er is zeker ook tijd voor kerstvertellingen, aangepast aan de verschillende leeftijden van onze bezoekers.”

Traditioneel gaat de opbrengst van de kerstmarkt naar het goede doel, gekozen door de leerlingenraad. Dit jaar werd gekozen om het ‘goede doel’ te volgen waarvoor de kinderen van L5 en L6  hun beste beentje voorzetten tijdens de Warmathon van Music for Life. De helft zou dus gaan naar VZW Pinocchio. Deze VZW behartigt de belangen en het welzijn van kinderen en jongeren met brandwonden. Niet enkel via financiële steun, maar ook trachten ze het verblijf in het ziekenhuis aangenamer te maken via het bezoek van een cliniclown, aankoop van speelgoed voor de speelruimte, spellen, boeken, enz.  De andere helft van de opbrengst zal gebruikt worden voor de eigen speelplaatswerking.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief