BEERSEL - Muziek, taart en koffie met De Vrijheidsvrienden

C21

BEERSEL - Muziek, taart en koffie met De Vrijheidsvrienden

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Nu het nieuwe jaar 2018 goed en wel van wal is gestoken, is het weer tijd voor een gezellige namiddag met een portie aangename muziek door talent van eigen bodem. Op zondag 4 februari nodigt de koninklijke fanfare De Vrijheidsvrienden u van harte uit op haar traditionele namiddagconcert. De eerste noten, onder leiding van hun dirigent Wim Stas, weerklinken om 15 uur in zaal Centrum, achter de parochiekerk van Huizingen.

Naar goede gewoonte nodigen De Vrijheidsvrienden ook een gast uit. Dat zijn ditmaal 'Los Ambetantos'. Zij staan garant voor een flinke dosis nostalgie op een notenbalk. Live-muziek van vroeger en nu, gebracht door talentvolle muzikanten uit de streek.

U kan van de muziek genieten in een losse sfeer met een dampende kop koffie of een glas streekbier bij de hand. Uiteraard ontbreken de lekkere taart en de broodjes ook dit keer niet. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. De toegang is immers gratis. Op zondag 4 februari om 15 uur in zaal Centrum, Menisberg 7 in Huizingen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief