BEERSEL - ‘Big Hart’ voor gezin van verongelukte Charis

BEERSEL - ‘Big Hart’ voor gezin van verongelukte Charis

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

Vrijdag 5 januari is Charis Bal na een zwaar auto-ongeluk overleden, haar dochtertje ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis. Charis woonde nu in Lessines, maar tot verleden jaar woonde ze in Dworp waar de kinderen nu nog school lopen. Haar vriend, de immer sympathieke Robbie, die in Dworp en omgeving gekend is als ex-uitbater van het Gildenhuis, staat er nu alleen voor. Om hen na dit drama een klein beetje ter hulp te schieten, wordt door familie en vrienden de actie ‘Big Hart’ georganiseerd.

Een officiële fundraising vraagt een tussenkomst in de kosten en dat wil ‘Big Hart’ vermijden. Elke geschonken eurocent willen ze aan Robbie kunnen overhandigen. Daarom opent de organisatie ‘Big Hart’ een rekening op naam van Els Denayer, een vriendin des huizes: BE82 2107 4898 7168 waar iedereen een bijdrage kan leveren. Hoe klein of groot ook, zij zorgen dat het totaalbedrag integraal aan Robbie wordt overgemaakt in alle anonimiteit. De actie wordt afgesloten op 31 januari.

Els Denayer: “We weten dat Charis altijd klaar stond voor iedereen, ze had een hart van goud voor mens en dier en zou niets liever wensen dan dat Robbie eventjes niet hoeft te piekeren over het financiële aspect en zijn aandacht kan focussen op hun 1-jarig zoontje Lorenzo en er als pluspapa kan zijn voor Luna en Lucas. Laat ons voor hen een paar ‘warmste weken’ houden. We krijgen er onze lieve Charis niet mee terug, maar ze zou ontzettend trots zijn op jullie medeleven. Een warme bedankt in naam van Charis, Robbie, Lucas, Luna en Lorenzo.”

U kan de actie volgen op https://www.facebook.com/Big-Hart-160126034623985/

Vragen of info: elsdenayer@hotmail.com

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 18 feb 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 14 feb 2019
Sam Herremans | 12 feb 2019
Hugo Devillé | 11 feb 2019
Hugo Devillé | 04 feb 2019

archief