Zone Zennevallei - Vier inspecteurs op pad

Zone Zennevallei - Vier inspecteurs op pad

2_politie_logo_anders_p200
EP

 De politiezone Zennevallei hield naar analogie van enkele weken geleden een actie op asociaal rijgedrag ter hoogte van de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. Hierbij werden voornamelijk bestuurders gecontroleerd die onrechtmatig gebruik maakten van de busstrook. De meeste bestuurders hielden zich aan de regels. Slechts twee bestuurders werden betrapt en vervolgens aangesproken. Zij mogen zich aan een boete verwachten.

Later werd nog een klein controledispositief opgesteld in Sint-Pieters-Leeuw. Hierbij werden 223 bestuurders onderworpen aan een alcoholcontrole. Geen enkele bestuurder testte positief. 

Tijdens een derde fase werd een controledispositief opgesteld in Vlezenbeek. Hierbij werden 187 bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Twee bestuurders hadden te veel gedronken en mochten gedurende een periode van drie uur de sleutel afgeven. 

Verder werden nog vijftien voertuigen uitvoerig gecontroleerd. Geen enkel voertuig bleek in overtreding inzake de boorddocumenten van het voertuig. En dat is goed nieuws.

Het doel van deze actie was vooral om mensen te sensibiliseren voor asociaal rijgedrag en rijden onder invloed, ook na de feestdagen.

Actie geslaagd.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2018
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 10 dec 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 06 dec 2018
Elsie De Greef | 04 dec 2018
Hugo Devillé | 03 dec 2018

archief