Allo, mè Toneelkring Waaile van Dwœurp vanuit BEERSEL

C21

Allo, mè Toneelkring Waaile van Dwœurp vanuit BEERSEL

Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Toneelkring Waaile van Dwœurp is er helemaal klaar voor
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Nog een aanmoedigende woordje van Edwin Vandermeeren, de regisseur
 
Editiepajot_beersel
Foto © Elsie De Greef / Een marsepeinen varkentje en een doosje TikTak snoepjes moeten (on)geluk brengen
 

Toneelkring Waaile van Dwœurp is er helemaal klaar voor, zij hadden donderdag hun algemene repetitie en brengen dit weekend een brokje volkstoneel ‘Allo, mè Laaiflaain?’ in het plaatselijke dialect. Voor het eerst werd er gekozen voor een weliswaar luchtige tragikomedie van de Vlaamse auteur Bruno Timp, waarin de lach nog steeds de bovenhand heeft op het eventuele traantje.

Met het stuk ‘Allo, mè Laaiflaain?’ beleven we de laatste maanden van een kranige en geestige oma die net als andere personen in het stuk met problemen, beroep doet op de hulplijn ‘Lifeline’.

In een regie van Edwin Vandermeeren treden op: Olga Raes, William Versteldt, Kaat Dierckx, Anke De Gelas, Marc Slootmans, Edgard De Loor, Bruno Hamelryck, Ingrid Praet, Julia Buelinckx, Lenny Swalens en Jan Wets. Edwin sprak voor de algemene repetitie nog wat aanmoedigende woorden, wenste hun geen succes maar ‘Schweinerei’ en gaf alle spelers een marsepeinen varkentje cadeau. Ook kregen ze allemaal een doosje TikTak snoepjes, want hij wil taktaktak ... vaart in het toneelstuk.

De opvoeringen gaan door in CC De Meent te Alsemberg op vrijdag 26 (20u), zaterdag 27 (20u) en zondag 28 (15u) januari. Wie nog kaarten wil, er zijn er nog verkrijgbaar aan 8 euro aan de kassa, maar bel voor zekerheid eerst naar Willy op 02 356 92 18 of mail  je naam + de dag dat je wil komen + het aantal personen naar willy.slootmans@telenet.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief