BEERSEL – Beste Beatles Tribute Band speelde CC de Meent plat.

BEERSEL – Beste Beatles Tribute Band speelde CC de Meent plat.

Beat_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Beat_2
 
Beat_3
 
Beat_4
 

 Een uitverkocht CC de Meent kon genieten van de beste Beatles Tribute Band, The Bootleg Beatles momenteel op tournee ( Nederland, Luxemburg, Denemarken, Duitsland ) stopte ook in België, in Alsemberg.Deze vier getalenteerde Britse entertainers en muzikanten brengen al sinds 1980 het beste van één van de legendarische bands uit de muziekgeschiedenis.

 The Bootleg Beatles hebben een steengoede reputatie opgebouwd en na meer dan 5000 shows naderen de songs de perfectie. Zo was het eerste deel volledig geweid aan de songs van de beginperiode van de legendarische Beatles.

Na de pauze bracht de groep uit England, de latere hits van de fabfour!

Wie er maar niet genoeg van kreeg kon na het optreden nog terecht in de foyer voor een sixties-feestje tot 01.00 uur.

 BINNENKORT IN CC DE MEENT:

-Wo 14 feb 2018, 15.00u: BLAUWHUIS: Theatermaker Simon D’Huyvetter brengt samen met muzikante Renée het verhaal over een jongen en zijn wonderlijke wereld.

Een prachtige voorstelling voor ouders en kinderen van 8 tot en met 12 jaar die je moet gezien hebben!

-Za 17 feb 2018, 20.15u: PHILIP CATHERINE: Philip Catherine, een van de vooraanstaande figuren van de Europese jazzscene, werkte samen met jazzgrootheden zoals Chet Baker & Charles Mingus.

De 75-jarige vingervlugge snarenvirtuoos komt graag terug naar CC de Meent.

-Zo 18 feb 2018, 11.00u: DUO BAETÉ – SKELTON: In dit concertprogramma wordt de stralende tenorstem van Kevin Skelton begeleid door het gonzen van de viola da gamba van Thomas Baeté

in orfeïsche liederen van Sigismondo d'India, Claudio Monteverdi, Filippo Vitali, Walter Porter en tijdgenoten.

ZONDAGAVOND = FILMAVOND

-Zo 18 feb 2018, 20.00u: THE MOUNTAIN BETWEEN US: Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden op elkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht.

-Zo 25 feb 2018, 20.00u: FACADES: Nadat ze al samen de succesvolle televisieserie CLAN en het internationaal gelauwerde BEAU SEJOUR regisseerden, richt het Brusselse regieduo Kaat Beels  en Nathalie Basteyns zich nu opnieuw op het grote scherm. Het resultaat is een beklijvend drama over geheimen, huwelijksperikelen en jeugdtrauma’s.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2018
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 21 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 mrt 2019
Marc Sluys | 13 mrt 2019

archief