BEERSEL deelde de prijzen “Eindejaarstombola –Editie 2017” uit

BEERSEL deelde de prijzen “Eindejaarstombola –Editie 2017” uit

Tombola
Foto Bart Devillé
 

Voor de tweede maal organiseerde de “Beerselse Adviesraad Lokale Economie(BALE) een eindejaarstombola in de gemeente. Aan de eersteling namen 17 handelaars deel, nu waren ze al met 26.Het kwam er op aan de kerst- en eindejaar inkopen te doen bij één van de deelnemende handelaars, waarmee men mooie prijzen kon winnen.

Bij elke aankoop ontving men een tombolabiljet dat moest worden ingevuld en terug gedeponeerd bij de handelaar. Op een totaal van 15.000 lotjes werden er 12.200 uitgedeeld en er waren 22 winnaars. Deze konden hun prijs komen halen in Bezoekerscentrum De Lambiek.

Wonnen een waardebon van 25 euro: Haustraete Quentin, Roobaert Luc, Vanbellinghen Marie-Jeanne, Dumony Michele en Croonenberghs. Een waardebon van 50 euro ging naar Frans Merckx, Frederic Landais, André Carlier, Paula Deboeck en Ariane Laver. Een waardebon van 75 euro werd in de wacht gesleept door Viviane Van Goethem, Francis Mansion, Michel Michiels, F.L.Trekers en Sandrine Van Rossum. Een waardebon van 100 euro gaat naar Guy Vander Eeckt, Lien Deknopper, Stephane Baut, Sophie Moriau en Lefever Rita. Ten slotte, werden de twee hoofdprijzen of een waardebon van 200 euro, gewonnen door Christiane Vandenbosch en Gerard De Maeyer.

Schepen van lokale economie Gilbert Wouters(Open Vld): Gezien het succes van onze eerste twee edities, komt er zeker een derde. Uiteraard hopen wij dat er nog meer Beerselse handelaars mee op onze kar zullen springen en wat onze prijzentafel betreft, hier kunnen wij misschien ook een extra inspanning leveren?! “ 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 07 jan 2019
Sam Herremans | 01 jan 2019

archief