BEERSEL - Atletiekkamp voor jongeren

C21

BEERSEL - Atletiekkamp voor jongeren

Oeh
EP

 Atletiekclub Olympic Essenbeek Halle was de laatste weken niet uit het nieuws te slaan !  Of het nu om springen, werpen of lopen ging, steeds waren de toppers van OEH in de voorste gelederen te vinden !!!

Maar OEH heeft ook als doel iedereen aan het sporten te brengen.  Daarom organiseert de atletiekclub van maandag 9 april tot en met vrijdag 13 april 2018 een atletiekkamp voor jongeren tussen 6 jaar ( geboortejaar 2012 ) en 13 jaar ( geboortejaar 2012 ).

Onder de vakkundige leiding van gediplomeerde trainers kunnen de kinderen spelenderwijs alle facetten van de edele atletieksport ontdekken.

Op het einde van de week mogen ze ook deelnemen aan een heuse “ meerkamp “, waar ze hun eigen vooruitgang zullen kunnen meten !  Ook hier geldt dat deelnemen veel belangrijker is dan winnen ! 

Het plezier van spelenderwijs en op een gezonde manier te kunnen sporten is het hoofdmotto van onze atletiekkampen !

Kortom, als je je kind gedurende een hele week gezond wil doen sporten in de groene omgeving van het Provinciaal Domein te Huizingen, waar de atletiekpiste van OEH gelegen is, dan mag je niet twijfelen : schrijf je kind in !!!

Wil je meer weten over dit fantastische atletiekkamp ?  Ga dan naar de OEH-website ( www.oeh.be  ), waar je alle info kan terugvinden.

Wacht niet te lang, want de plaatsten worden gelimiteerd, teneinde alle kinderen zoveel mogelijk aan bod te laten komen tijdens de diverse atletiekdisciplines.

Terloops melden we ook nog dat alle ouders van de deelnemende kinderen op vrijdag 13 april om 16u30 uitgenodigd worden, waarbij ze bij een door OEH aangeboden drankje, alle vragen over de club en de atletiek kunnen stellen aan de aanwezige bestuursleden.

 

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 27 feb 2024

archief