Oud BEERSEL zet verder in op unieke bieren en met succes!

C21

Oud BEERSEL zet verder in op unieke bieren en met succes!

Oud_beersel__large_
 
Oud_beersel_bersalis_sourblend_grand_cru__large_
Oud_beersel_oude_geuze_barrel_selection_oude_pijpen__large_
 

 Oud Beersel is voornamelijk bekend voor haar traditionele lambiekbieren en haar karaktervolle Bersalis Tripel. Dankzij de verkoop van Bersalis Tripel werd de brouwerij terug opgestart in 2005 met als doel de traditionele lambiekbieren te beschermen. Door de verdubbeling van haar rijpingscapaciteit in 2016 kan Oud Beersel zich verder toeleggen op de productie van unieke en vernieuwende bieren die stoelen op haar kennis van de spontane gisting.

Bersalis Sourblend Grand Cru is een mengbier op basis van de bekroonde Bersalis Tripel met daaraan een bijzondere batch van expressieve, fruitige Lambiek toegevoegd.

Oude Geuze Barrel Selection “Oude Pijpen” 2017 is een speciale editie van de Oude Geuze van Oud Beersel. Hiervoor werd enkel Lambiek geselecteerd van op vaten die reeds tussen de 60 en 120 jaar oud zijn en al gedurende decennia gebruikt worden voor de gisting en rijping van Lambiek.

Deze bieren zijn vanaf nu beschikbaar in de brouwerijwinkel en bij de betere drankenhandel en horeca. Op de Barcelona Beer Challenge 2018 heeft Oud Beersel tweemaal GOUD behaald met Bersalis Tripel Oak Aged en Oude Geuze Vandervelden 135, alsook tweemaal zilver met Oude Kriek Oud Beersel en Bersalis Tripel.

In het kader van de biermaand van Provincie Vlaams-Brabant zal Oud Beersel in de maand April iedere zaterdag te bezoeken zijn. De Nederlandstalige rondleiding start om 11u, de anderstalige rondleiding om 12u30. Meer info op www.oudbeersel.com.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief