BEERSEL - Sandrine Depauw is de nieuwe Miss Dworp

C21

BEERSEL - Sandrine Depauw is de nieuwe Miss Dworp

Editiepajot_bart_devillé_missdworp_en_eredamens
Miss Dworp met de twee eredamens - foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devillé_miss_dworp-badpakkendefilé
Om van te smullen: het badpakkendefilé - foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devillé_missdworp-kroontje
Overhandiging kroontje van Miss Dworp 2008 aan Miss Dworp 2009 - foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devillé_miss_dworp-pirouette
Optreden dansgroep Pirouette - foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devillé_miss_dworp-milk_inc
Optreden Milk Inc - foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devillé_miss_dworp-paulsevers
Een erg gesmaakt optreden van Paul Severs - foto Bart Devillé
Editiepajot_bart_devillé_missdworp-publiek
Publiek uit de bol bij optreden Paul Severs - foto Bart Devillé
 

Kregen de organisatoren van de 39ste Dworpse Show en 34ste Miss-Dworp verkiezingen, zeg maar de Vriendenkring Pater Briers, enkele hindernissen te overwinnen -aanvankelijk kwamen er niettegenstaande een prijzenpot van 7.500 euro weinig of geen miss-kandidaten opdagen en ook lieten De Sublimo’s het afweten- bij het organiseren van de uitgave 2009, de avond zelf van de show en verkiezing kende een succesvol verloop: een massa volk in de uitverkochte Meent, steengoed optreden van Milc Inc, een onverslijtbare Paul Severs die als geen een voor een spetterende ambiance zorgde -zowat de hele Meent was op de tafels aan het dansen- en Danscentrum Pirouette dat maar verbetert met de jaren. Kwam er dan nog bij dat bij de zestien Miss Dworp kandidaten van dit jaar er heel wat waren die niet alleen mochten gezien worden, maar ook gehoord en erg creatief voor de dag kwamen.

Voor de jury was het dan ook alles behalve gemakkelijk om er de kersverse Miss 2009, de opvolgster van Leen Van Belle, uit te pikken.

De Miss kandidaten mochten zich “tonen” in een openingsdans, defilé in uitgangskledij, vrije tijdskledij en badpak en ook werd van hen verwacht “een woordje te kunnen placeren”. Uiteindelijk geraakten Nathalie Richez uit Ninove, Jessica Espino Gallego uit Steenokkerzeel, Julie Van der Biest uit Aalst, Sandrine Depauw uit Alsemberg, Anouk Van Doosselaer uit Ukkel, Doreen Wuyts uit Huizingen, Heleen Vangeel uit Binkom en Maaike De Witte uit Brugge in de finale. Een persoonlijke act zou uitsluitsel brengen in de verkiezing van de nieuwe miss.

Het was na één uur wanneer de winnaressen werden bekend gemaakt. De prijs van de meeste kaarten verkoop ging naar Jennifer De Crem. De publieksprijs was dan weggelegd voor Sandrine Depauw. De miss kandidaten zelf verkozen Nathalie Richez tot sympathiekste van hun groep. Tweede eredame werd uiteindelijk Heleen Vangeel (18j), eerste eredame Maaike De Witte (22j) uit Brugge en Miss 2008 Leen Van Belle mocht haar kroontje door geven aan de nieuwe Miss 2009, Sandrine Depauw (19j) uit Alsemberg.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief