BEERSEL – Laïs brengt Vlaamse en Nederlandse kleinkunst in CC De Meent

C21

BEERSEL – Laïs brengt Vlaamse en Nederlandse kleinkunst in CC De Meent

Cc_de_adelberg_4705_542_350_fsimage_1_lais___lais_omhelst_kleinkunst
BEERSEL – Laïs brengt Vlaamse en Nederlandse kleinkunst in CC De Meent - Emile Devogeleer
 

Donderdag 26 april ontvangt CC De Meent opnieuw de dames van Lais, het wordt een optreden vol van Vlaamse en Nederlandse kleinkunst.De dames van Laïs kiezen uit de schat aan nummers uit de Vlaamse en Nederlandse kleinkunst hun lievelingsnummers. Liedjes van Boudewijn De Groot, Herman Van Veen, Luc De Vos, Zjef Van Uytsel en nog anderen worden voorzien van die unieke en zo gesmaakte Laïstoets!

Start : 20u15 duur: ca. 90 min.

BINNENKORT IN CC DE MEENT:

Vr 27 apr 2018: LOKALE HELDEN: Lokale helden Semele Uyttenbroeck en Pieter Van Leuven brengen een live-concert in CC de Meent en vormen daarmee een uniek voorprogramma bij de voorstelling TRECTO PNIX van Urbanus, die start om 20.15u.

vr 27 & za 28 apr 2018: URBANUS: Na 3 jaren toeren met een luidruchtig rockbandje heeft URBANUS weer zin in knusse theaters en komt hij naar buiten met een volledig nieuwe show. Of de wereld plots beter wordt van de nieuwe show valt te betwijfelen, maar dat het publiek met een opgelachen kaartje naar buiten gaat, dat staat vast. UITVERKOCHT

Maandag 21 mei 2018 van 13u - 18u, Kasteelpark Lembeek: KUNSTENBO(!)DESARTS: Voor het derde jaar op rij organiseren de cultuurcentra van Beersel, Halle, Ittre, Tubize, Braine-le-Château, Rebecq en le Centre culturel du Brabant wallon KUNSTENBO(!)SDESARTS, een feest van cultuur en ontmoeting over de taalgrenzen heen.

ZONDAGAVOND = FILMAVOND

Zo 29 apr 2018, 20.00u: THE POST: De nieuwste prent van Steven Spielberg is gebaseerd op de onthulling van Pentagon Papers. Wanneer Daniel Ellsberg tot de ontdekking komt dat het Amerikaanse volk wordt voorgelogen, staat hij voor een dilemma: het openbaar maken of verzwijgen in het belang van de nationale veiligheid.

Zo 6 mei 2018, 20.00u: UNE SAISON EN FRANCE: Een weduwnaar en zijn twee kinderen ontvluchten Centraal Afrika en vragen asiel aan in Frankrijk. Terwijl ze wachten op erkenning, werkt de man op een markt in Parijs. Hij wordt er verliefd op een Franse vrouw die zich over hem en zijn gezin ontfermt. Film in het kader van het Afrika Filmfestival.

Zo 13 mei 2018, 20.00u: CALL ME BY YOUR NAME: Zomer 1983. De 17-jarige Elio logeert bij zijn vader aan de Italiaanse Rivièra. Hij spendeert er zijn dagen met luilekkeren en flirten met een Frans meisje. Tot Oliver, een zelfverzekerde Amerikaan, arriveert. De zomer mondt uit in een plagerige liefdesdans. Een film die brandt als de Italiaanse zon.

Ontdek het volledige aanbod hier!

Koop je filmtickets vooraf en betaal zo slechts € 6. De avond zelf betaal je € 7 aan de kassa. Surf naar www.demeent.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2018
Devogeleer Emile
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief