Controle na diverse meldingen van overlast in PZ ZENNEVALLEI

Controle na diverse meldingen van overlast in PZ ZENNEVALLEI

Politielogo_heel_goed_20103_p200

In de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 juni werd een gerichte controleactie uitgerold, waarbij veertien lokale politiemedewerkers en twee drugshondengeleiders werden ingezet. De controleactie kwam er nadat de lokale recherche van de politiezone Zennevallei werd geconfronteerd met diverse meldingen van overlast in de stad Halle. De meldingen gingen van geluidsoverlast en het gebruik van verdovende middelen.

In een publieke gelegenheid werden een 70-tal klanten aan een controle met ‘stille’ drugshond onderworpen. Vijf van hen werden als positief aangeduid en werden grondig gefouilleerd. De fouilles bleken negatief. Niettemin werd bij de doorzoeking van de horecazaak een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen op de grond gevonden. Naar alle waarschijnlijkheid werden deze weggegooid door de aanwezige klanten. De nodige vaststellingen werden gedaan.

Verder werd één persoon bestuurlijk van zijn vrijheid beroofd wegens het verstoren van de openbare orde en twee geseinde personen aangetroffen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2018
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 14 nov 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Elsie De Greef | 12 nov 2018
Elsie De Greef | 11 nov 2018
Marc Sluys | 07 nov 2018
Hugo Devillé | 05 nov 2018

archief