BEERSEL - Lustig en Vrij op stap met “Jake's Vrouwen”

C21

BEERSEL - Lustig en Vrij op stap met “Jake's Vrouwen”

Editiepajot_beersel_toneel_lot_ingezonden
Vzw Koninklijke Toneelkring “LUSTIG EN VRIJ”. - Foto Kos.
 

Vzw Koninklijke Toneelkring “LUSTIG EN VRIJ” uit Lot (Beersel) speelt in CC De Meent de komedie in twee bedrijven van Neil Simon “Jakes’ Vrouwen” en dit op vrijdag 17 april (20 uur), zaterdag 18 april (20 uur) en zondag 19 april (15 uur)

De regie van het stuk is in handen van Kieran UYLENBROEK

Spelen mee : Kristof Vangeenderhuysen, Kim Borremans, Peggy Lissens, Leslie Debusscher, Veerle Debusscher, Hilde Van der Hasselt, Linda Van Damme en Leen Van Belle ( ex Miss Dworp, Miss Halle en 5de plaats in Topmodel 2008)

Inkom : € 7. Kaarten te bekomen bij de leden. Reservatie enkel op 02/305.48.05

Jake, een schrijver die liever in zijn fantasiewereld leeft dan de realiteit onder ogen te zien, neemt het publiek mee in zijn wereld van frustraties, tegenslagen, wantrouwen en geluk. Zijn eerste vrouw is jaren geleden gestorven in een ongeval en nu staat zijn tweede vrouw op het punt hem te verlaten. Zoals velen heeft hij moeite om confrontaties aan te gaan en vlucht hij in zijn eigen fantasieën. Zijn fantasie waar hij almachtig is, waar hij zelf bepaald wat er gezegd wordt en door wie... Spijtig genoeg voor Jake keert zijn fantasie zich hoe langer, hoe meer tegen hem. Hij verliest de grip op de realiteit en alles begint door elkaar te vloeien.

Kan hij hieruit nog gered worden? Wie zal hem redden: zijn naïeve eerste (dode)vrouw, zijn denkbeeldige eigenzinnige psychiater, zijn bezorgde denkbeeldige zus, hijzelf, zijn moeder... ?

Dit stuk brengt een leuke mix van lachen en ontroerende momenten door middel van flashbacks, fantasie en realiteit .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2009
Felix Merckx
Foto Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief