Seniorenfeest BEERSEL heeft weer heel wat te bieden

Seniorenfeest BEERSEL heeft weer heel wat te bieden

Aaaaseniorenfeest2017
 

Het is al een traditie dat begin september de senioren die in Beersel wonnen of er lid zijn van een Beerselse seniorenvereniging worden uitgenodigd naar CC de Meent om eens uit de bol te gaan op hun seniorenfeest. Dit jaar vindt dit plaats op 10 en 11 september vanaf 14 uur.

 

Het wordt ongetwijfeld een gezellige namiddag met muziek en show(Showballet Stardancers, goochel- en illusieact Nikolini Magic, zanger Davy Gilles en zanger/presentator Nathan), broodmaaltijd en dansavond. Inschrijven dient te gebeuren voor 3 september.

 

Dit kan: aan de onthaalbalie in het gemeentehuis van Beersel domein Rondenbos Kasteeltje Alsemberg van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u, via het e-loketformulier op www.beersel.be (trefwoord seniorenfeest) of bij een Beerselse seniorenvereniging. De bijdrage voor het seniorenfeest bedraagt 4 euro.

 

Wie er niet zo makkelijk geraakt kan gebruik maken van de busdienst. Hiervoor betaalt u 1,25 euro extra. De bus vertrekt om 13u en stopt bij u thuis in de verschillende deelgemeenten. De terugreis is om 19u30.

 

Info: Dienst welzijn 02/359.07.28 of senioren@beersel.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 aug 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 11 jul 2019

archief