BEERSEL - Kevers belanden in Lot

C21

BEERSEL - Kevers belanden in Lot

Editiepajot_beersel_kever_in_lot_foto_bart_devillé
Kevermeeting B-Bunny's. - Foto Bart Devillé.
 

17 Jaar geleden ontstond keverclub B.Bunny’s en hun Zestiende Kevertreffen gaat voor het eerst door in Beersel op de Jozef Huysmanslaan 76 in Lot of de terreinen van AG Metals recycling.

Deze “16th aircooled meeting” gaat door zondag 31 mei. En het wordt een goedgevulde dag met inschrijvingen vanaf 9u, gratis ontbijt tot 10u, de rondrit (ong.30 km) vertrekt om 14u, voorzittersspel om 16u en prijsuitreiking om 17u. Doorlopend is er ook barbecue, kinderanimatie en ook tekenwedstrijd voor de kinderen. Tevens onderdelenbeurs, prijsvraag voor de deelnemers en bezoekers.

De B.Bunny’s begonnen kleinschalig met drie leden. Intussen telt de club 16 leden, allemaal passionele VW-kever liefhebbers. De auto’s zijn tussen de 25 en 40 jaar oud. Samen gaat men naar meetings en maakt men er een gezellige dag van. Er worden groepsactiviteiten georganiseerd en maandelijks wordt ook samen gekomen om afspraken te maken en ervaringen uit te wisselen.

“Onze meeting is elk jaar ons hoofddoel. Dit jaar voor het eerst-door omstandigheden- in Lot. Ook kunnen we de aanwezigen een primeur aanbieden. Tijdens de rondrit rijdt er ook een panoramische bus, zodat ook de toeschouwers mee kunnen genieten van de rondrit.”

Om financiëel het hoofd boven water te houden is men aanwezig o.m. op de jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw en dit jaar voor het eerst op deze van Dworp. “Dit jaar organiseren we voor het eerst ook een SWAB-meeting. Dit is een 2-daagse waar men VW-kever wisselstukken kan kopen en verkopen. Deze SWAB-meeting zal doorgaan in de Evenementenhal in Sint-Pieters-Leeuw en dit op 21 en 22 november 2009".

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief