BEERSEL UNIZO BEERSEL LANCEERT STEMTEST VOOR ONDERNEMERS

BEERSEL UNIZO BEERSEL LANCEERT STEMTEST VOOR ONDERNEMERS

Editiepajot_bart_devill___unizobeersel
ingezonden foto
 

 

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Voor inwoners die ondernemen in hun gemeente is een goed economisch bestuur uitermate belangrijk. Daarom lanceert Unizo Beersel een stemtest voor alle Beerselse ondernemers.

Een jaar geleden werd er vanuit Unizo Beersel een oproep gedaan naar alle Beerselse ondernemers om deel te nemen aan het opstellen van een prioriteitenlijst voor het nieuwe gemeentebestuur van 2019. Met een tiental ondernemers werden prioriteiten aangaande mobiliteit, ruimtelijke ordening, milieu, economie en andere besproken. Deze prioriteitenlijst werd opgestuurd naar de Beerselse politieke partijen die elk uitgenodigd werd om hierop hun standpunt te geven.

Deze standpunten werden in een stemtest gegoten die vanaf nu raadpleegbaar is op www.unizobeersel.be/Stemtest. Op het einde van de stemtest kunnen ook alle standpunten van de partijen geraadpleegd worden. “Op sommige standpunten is het raakvlak tussen de partijen heel groot, op andere standpunten, zoals de belasting op economische bedrijvigheid, lopen de standpunten sterk uiteen” zegt Gert Christiaens, zaakvoerder van Oud Beersel en voorzitter van Unizo Beersel.

“Na de verkiezingen begint pas het echte werk. Dan gaan we aan tafel zitten met het nieuwe bestuur om de standpunten waarvoor de Beerselse ondernemers hebben gestemd waar te maken” zegt Gert.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 aug 2019
Hugo Devillé | 17 aug 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 08 aug 2019

archief