BEERSEL Oktober is genieten in CC de Meent

BEERSEL Oktober is genieten in CC de Meent

Editiepajot_bart_devill___arno
foto Bart Devillé
 

 

 In aanloop naar het stemmen tellen zondagnamiddag, kon men vrijdag al smullen van Arno en Tjens Matic en zaterdag, een rustiger overgang naar de verkiezingen, was het genieten van het optreden van de eeuwig jonge Rob De Nijs. Arno zorgde met Tjens Matic voor een spetterend en vooral nostalgisch optreden.

In een 70 minuten durend  optreden zorgde de intussen 69 jarige Oostendenaar, dat het publiek zich geen minuut verveelde met o.a. de hits Viva Boema, Oh la la la., en andere…. De aanwezigen waren eensgezind en vonden dat er op Arno nog niet veel sleet zit.  Iedereen heeft zich dan ook geen minuut verveeld. Anekdote: Arno gaat nog steeds elke week 1 nacht per week op hotel slapen om het gevoel van een concerttoer te hebben.

Het ietwat oudere publiek dat zaterdag talrijk kwam genieten van de concert tournee “Niet voor het laatst” van Rob De Nijs, kon vaststellen dat hij nog even vitaal is en zijn nummers, oude en nieuwe, brengt zoals wij het vroeger van hem gewoon waren, kortom een echte ras artiest. Maar dat wisten we al! En dan, wat er nog staat aan te komen. Zaterdag 20/10 om 20u15 komt Nele Bauwens naar CC de Meent met “Wat een geluk”.  Zondag 21/10 om 20 u en maandag 22/10(in samenwerking met de Seniorenraad) om 14u wordt de film “Hoop doet Leven” over Will Tura vertoond. Vrijdag 26/10 om 20u praat Phara de Aguirre met zuster Jeanne Devos over “Leven en Werk”. Nu al te noteren, vrijdag 14 december om 20u15 Filip Jordens met “Hommage à Brel”.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2018
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 21 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 mrt 2019
Marc Sluys | 13 mrt 2019

archief