BEERSEL - Dierenwijding en Sint-Gurikworp kleuren rommelmarkt

BEERSEL - Dierenwijding en Sint-Gurikworp kleuren rommelmarkt

Editiepajot_beersel
Op de rommelmarkt vorig jaar, foto © Elsie De Greef
 

Zondag 21 oktober organiseert het jaarmarktcomité opnieuw een groot feest in het Dworps dorpscentrum. De weergoden lijken de Dworpenaars alvast zeer goedgezind.

Het verjongde jaarmarktcomité gaat er prat op elk jaar met een nieuw initiatief op de proppen te komen. Op zondag 21 oktober zet de jaarmarktploeg haar schouders onder de organisatie van een groot feest in het dorp. Rode draad blijft de rommelmarkt met meer dan honderd standjes. De markt wordt deze keer opgefleurd met een heuse dierenwijding. Alle huisdieren zijn zondag welkom om 11.50u achter de kerk om hun huisdier te laten wijden door pastoor Jos Houthuys. 

Met dit initiatief wil het jaarmarktcomité de vroegere Sint-Hubertusvieringen opnieuw leven inblazen, weliswaar met een eigen lokale invulling. De dierenwijding wordt onmiddellijk gevolgd door de eerste editie van een Sint-Gurikworp. Hierbij zullen zoete Mariabeeldjes uit het kerkbalkon worden gegooid. Sommigen bevatten een leuke verrassing. 

De rommelmarkt wordt verder opgefleurd door live-bands, kinderpret met Pipo en Pipette (14u), een reuzenkaravaan (13u Gildenhuis), dansgroep Pirouette (16u), een kunsttentoonstelling in GBS Dworp (10-16u) en een toneelopvoering van Waaile van Dwoeurp (19u feesttent).

Het volledige programma met uur en locatie vindt u op www.jaarmarktdworp.be/programma  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 21 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 mrt 2019
Marc Sluys | 13 mrt 2019

archief