BEERSEL / HALLE / SINT-GENESIUS-RODE - Dansschool K-Creation dance blijft meer dan voortreffelijk presteren

C21

BEERSEL / HALLE / SINT-GENESIUS-RODE - Dansschool K-Creation dance blijft meer dan voortreffelijk presteren

Image1
Freakz on Stage
 
Image2
junior-F.O.S
 
K-creation_logo
 

Bij de Rodese dansschool K-CREATION is het nieuwe dansjaar 2018-2019 alvast schitterend gestart.

Buiten de dagelijkse danslessen (400 leden verdeeld over 37 afdelingen) in danszalen van de Boesdaalhoeve en Sporthal Wauterbos, organiseert de dansschool tal van activiteiten en nemen zij deel aan talrijke danswedstrijden, georganiseerd over het hele land.

Zo werden hun Freakz on Stage zaterdag, 27 oktober, laureaat bij de danswedstrijd “Dance Nation”, een wedstrijd in een organisatie van Danssport Vlaanderen, dit  in cc Schiervelde te Roeselare. Deze talentvolle dansers stapelen de laatste tijd de successen op elkaar.

Zo zijn zij tevens geselecteerd voor het nieuwe VTM dansprogramma ‘Dance As One’. Samen met 9 andere Belgische danscrews gaan zij de strijd aan tegen 10 Nederlandse danscrews, om zich te kronen tot de best synchroon dansende dansgroep uit de lage Landen.

Wil je hen op de buis zien schitteren? Stem dan zeker af op VTM, dit vanaf woensdagavond 21 november vanaf 20u30 !

Niet enkel de Freakz on Stage gooien momenteel hoge ogen: zo horen  hun jongere collega-dansers de Junior-F.O.S. (14 tot 16 jarigen) bij de laatste vijf finalisten voor de op stapel staande CANVAS uitzending “Dans met Hanne”. Vanaf 15 november kan er via diverse CANVAS kanalen worden gestemd op éen van de vijf finalisten: tuurlijk hopen zij op ieders steun: wie weet mogen zij als eindlaureaat, Hanne Decoutere, nieuwsanker van de VRT, begeleiden in haar optreden als Balerina tezamen met het Ballet van Vlaanderen.

Alle verdere info (oa. alle data ivm activiteiten, optredens) over het reilen en zeilen van de dansschool via hun website: www.K-creation.be of hun FB of Instagram pagina.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 22 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 15 feb 2024
Hugo Devillé | 14 feb 2024
Hugo Devillé | 12 feb 2024
Marc Sluys | 12 feb 2024
Roger Swalens | 10 feb 2024

archief