Nieuwe website van de lokale politie BEERSEL staat online

C21

Nieuwe website van de lokale politie BEERSEL staat online

Editiepajot_beersel_website_politie_foto_re
Repro Editiepajot.
 

Sinds vanmorgen is de nieuwe website van de lokale politie Beersel online. Je kan hem vinden op www.politiebeersel.be .

De oude website werd in een modern nieuw kleedje gestoken en de inhoud werd grondig aangepast. Bezoekers van de site vinden er heel wat informatie over het lokale politiekorps, zijn personeel en middelen. Het Zonaal Veiligheidsplan komt eveneens ruim aan bod en via een uitgebreide rubriek “links” kan je terecht op heel wat sites die rechtstreeks en onrechtstreeks te maken hebben met politiewerk in het algemeen. Op de openingspagina staan twee rechtstreekse links naar Police-on-web (oa online aanvragen van afwezigheidstoezicht en aangifte van kleine feiten (fietsdiefstallen, …)) en naar E-cops (melding van misbruiken via het Internet).

Wie interesse heeft in een loopbaan bij de politie vindt op de openingspagina de nodige verwijzingen naar www.jobpol.be  en www.gezochtmv.be . Via het digitaal loket kunnen diverse formulieren en brochures gedownload worden. Problemen, die geen dringende interventie vergen, kunnen via datzelfde digitaal loket gemeld worden.

Een ruime rubriek “vraag en antwoord” maakt de bezoekers wegwijs in de te ondernemen stappen bij onder andere diefstal of verlies van documenten, het aanvragen van techno-preventief advies of afwezigheidstoezicht, … Deze rubriek zal in de toekomst nog uitgebreid worden met andere vaak terugkerende vragen.

Uit eerbetoon voor Inspecteur Kitty Van Nieuwenhuysen die op 04 december 2007 te Lot werd neergeschoten werd een aparte pagina, met vooral veel foto’s, aan haar gewijd.

Bezoekers die op de hoogte wensen te blijven van de wijzigingen aan de site, kunnen zich abonneren op een nieuwsbrief.

Jozef Koeks
Hoofdcommissaris van Politie
Korpschef

Veiligheid is een zaak voor ons allen

Bezoek onze website www.politiebeersel.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2009
Jozef Koeks
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief