SINT-GENESIUS-RODE - Hallesesteenweg onderbroken

C21

SINT-GENESIUS-RODE - Hallesesteenweg onderbroken

Editiepajot_sgr_fotot_mija_de_greef_wegenwerkenbord1
De omleiding zal je routetijd sowieso verlengen. Repro Mija De Greef

Door eerdere verzakkingen is Sint-Genesius-Rode genoodzaakt serieuse wegenwerken uit te voeren tussen huisnummers 13 en 57. Om de hinder te beperken, voeren ook de nutsmaatschappijen in dezelfde periode de nodige werken uit.

Wie vanuit Sint-Genesius-Rode richting Halle wil, moet bij het einde van de Zoniënwoudlaan (zeg maar het kruispunt Vastiau-Godeau) naar links de Eigenbrakelsesteenweg op. Bij jeugdhuis Animoro naar rechts, de Smaragdlaan. Bij het einde van de Smaragdlaan (niet vergeten de bocht mee naar rechts te nemen) daalt men weer af naar de Hallesesteenweg waar men naar links zijn weg kan vervolgen rihting Dworp en Halle.
Komende uit de richting Halle en Dworp start de omleiding op de Hallesesteenweg net voorbij de Colruyt. Naar rechts de Tenbroekstraat op om vervolgens, op grondgebied Braine L’Alleud, links de avenue des Muguets te nemen. Zo wordt de Eigenbrakelsesteenweg bereikt ter hoogte van het kruispunt Goede Lucht. Hier naar links om verderop het kruispunt Vastiau-Godeau te vinden. Zeker in de ochtendspits zal deze omleiding, komende vanuit Halle voor de nodige overlast zorgen op de Eigenbrakelsesteenweg.

Het einde van de werken wordt voorzien tegen het bouwverlof in juli ek. Gedurende de werken blijven de handelaars op de Hallesesteenweg bereikbaar.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2009
Mija De Greef
Mija De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief