BEERSEL - FriS krijgt cheque van 1.500 euro

C21

BEERSEL - FriS krijgt cheque van 1.500 euro

Editiepajot_beersel_fris_foto_merckx
FriS kreeg van K+ een cheque van 1.500 euro. (Foto Felix Merckx)
 

In december 2008 organiseerde vriendengroep K+ uit Huizingen een Spaans sinterklaasbuffet ten voordele van FriS. Het buffet werd een schot in de roos en bekroond met een recordopkomst. De initiatiefnemers konden een cheque van 1.500 euro overhandigen aan Marc Peeters van FriS

Friends & Scream United, afgekort FriS, is een sportvereniging voor kinderen en volwassenen met een beperking in Vlaams-Brabant en Brussel. De vereniging is aangesloten bij de Vlaamse Liga Gehandicaptensport (VLG).
De filosofie van FriS is eenvoudig... fris: iedereen die wil sporten en om één of andere reden niet volwaardig aan bod komt in een valide sportclub, is van harte welkom. En dat ongeacht zijn of haar taal, geslacht, leeftijd, nationaliteit, huidskleur, godsdienst of aard van de beperking.

 K+ is een vereniging die gegroeid is uit de catechesewerking in Huizingen. De mensen werken graag samen en zijn zeer sociaal voelend en amuseren zich. Wanneer ze iets organiseren willen ze de opbrengst ervan schenken aan een goed doel. Dit jaar was het aan FriS en verleden jaar ging er een cheque naar de Ceder.

Met de gekregen 1.500 euro wil verantwoordelijke van FriS, Marc Peeters nieuw materiaal aankopen en ook een deel in een spaarpot steken om volgend jaar met zijn mensen op paardenkamp te kunnen gaan.

Meer informatie frisseclub@gmail.com en www.frisseclub.net

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief