BEERSEL/ LINKEBEEK/ SINT-GENESIUS-RODE - BUURTabonnement duidelijk een succesformule

C21

BEERSEL/ LINKEBEEK/ SINT-GENESIUS-RODE - BUURTabonnement duidelijk een succesformule

Editiepajot_04062009_bart_devillé_buurtabonnement
Verantwoordelijken Buurtabonnement. - Foto Bart Devillé.
 

Vorig jaar sloegen voor het eerst CC de Meent, GC de Boesdaalhoeve en GC de Moelie de handen in elkaar en kwamen op de ‘markt’ met een BUURTabonnement dat toch een primeur was. Inderdaad, een cultuurbuurt is uniek in Vlaanderen.

In niet minder dan 23.000 brievenbussen wordt de brochure BUURTabonnement verspreid. Dat leverde het afgelopen seizoen enkel al uit deze gemeenten 1.543 klanten op, goed voor 9.737 tickets. Ergens toch opzienbarende cijfers, zeker als je ook nog rekening houdt met het groot aantal anderstaligen dat in deze gemeenten woont. Het afgelopen seizoen 2008-2009 leverde het mooie getal van 765 abonnees op.

Waar het op aankomt?...... CC de Meent(Beersel), GC de Boesdaalhoeve(Sint-Genesius-Rode) en GC de Moelie(Linkebeek) presenteren je komend seizoen een gezamenlijk aanbod van maar liefst 75 voorstellingen. Theater, pop- en wereldmuziek, jazz, dans en een onuitgegeven aanbod humor. Een overweldigend lijstje met de dikste kleppers van ons land(Kommil Foo, Philippe Geubels, De Nieuwe Snaar, Els De Schepper, Nigel Williams, Stepg Goossens, Wim Helsen, Willem Vermandere, Els Dottermans…) aangevuld met internationale klassse en artiesten aan de vooravond van de grote doorbraak. Nog nooit konden de drie centra elk zoveel grote en kwalitatief sterke namen strikken. Nog nooit werd het de BUURTklant zo aantrekkelijk gemaakt een BUURT abonnement samen te stellen met een ongezien prijsvoordeel.

Opgelet, uiteraard kan ook iedereen buiten Beersel, Linkebeek en Sint-Genesius-Rode gebruik maken van dit BUURTabonnement. Ontdek de culturele charme in de Rand! Nergens wordt de cultuurliefhebber zo verwend en gekoesterd als tussen Zenne en Zoniën.

De brochure BUURTabonnement kan je in je bus ontvangen na een mailtje naar info@demeente.be of telefoon 02/359.16.00. Nog dit, je kunt ook de keuze maken tussen een Klein BUURTabonnement en een Groot BUURTabonnement.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville Marc Sluys | 03 jul 2024
Hugo Devillé | 01 jul 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024
Hugo Devillé | 28 jun 2024

archief