BEERSEL - Zesde leerjaar van De Springveer (Alsemberg) kent het best de verkeersregels

C21

BEERSEL - Zesde leerjaar van De Springveer (Alsemberg) kent het best de verkeersregels

Editiepaot_beersel_politie_1_foto_merckx
De individuele winnaars. (Foto Felix Merckx)
 
Editiepaot_beersel_politie_2_foto_merckx
De winnende klas. (Foto Felix Merckx)
 

Jaarlijks organiseert de politiezone Beersel een levend verkeerspark voor de leerlingen van het vijfde en zesde studiejaar van de Beersel scholen.
Aan dit verkeerspark is ook een wedstrijd verbonden. Individueel was Ben Boddengeen (GBS Huizingen) en het zesde leerjaar van GBS De Springveer Alsemberg de besten.

Het levende verkeerspark dat politiezone Beersel organiseert heeft zijn effect in de provinciale wedstrijden. De Beerselse scholen scoren er in het algemeen zeer goed. Meer en meer scholen nemen de uitslag van de leerlingen in het verkeerspark ook over voor het rapport.

Zonechef Jozef Koeks: “De verkeerslessen worden door de scholen serieus genomen. Wij zouden bij de politie van Beersel graag een persoon hebben die zich uitsluitend met de verkeersopvoeding zou bezig houden. Wij zijn er dringend op zoek naar”.

Wat de fietsbekwaamheid betreft is er minder positief niets. Deze neemt jaarlijks af en dat komt omdat er steeds minder en minder kinderen met de fiets naar school komen.

Ben Boddengeen van GBS Huizingen haalde met zijn 58 op 60 de eerste prijs weg. Op de tweede plaats eindigden 3 leerlingen met 57,50 punten op 60. Deze drie zijn Idris Bah (GBS Dworp), Maarten Vercammen (SV Beersel) en Jome Lenaerts (GBS Huizingen)
De winnende klas was het zesde leerjaar van GBS De Springveer Alsemberg. Zij haalden het voor het zesde leerjaar van GBS Huizingen en het zesde leerjaar van de Boomhut Alsemberg.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 29 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024

archief