BEERSEL Hoop op de Toekomst speelt tweemaal “Superhelden”

C21

BEERSEL Hoop op de Toekomst speelt tweemaal “Superhelden”

Editiepajot_bart_devill___lustig_en_vrij_apr23
Foto Bart Devillé
 

 

Jeugdtoneelkring Hoop op de Toekomst, jeugd van Koninklijke Toneelkring Lustig en Vrij, speelt nu “Superhelden”, een toneelstuk van Mattes Coolen. De opvoeringen vinden plaats zaterdag 22/04 om 20u en zondag 23/04 om 15u in  CC De Meent te Alsemberg.
De professor voert bijzondere experimenten uit, die allemaal lijken te lukken. Na het tot leven brengen van een grote knuffelbeer, geeft hij drie gewone mensen superkrachten. Twee van hen laten zich omtoveren tot goede superhelden en verschijnen algauw in het regionale nieuws. De ander volgt het duistere pad en verandert in een schurk. Haar doel is om de macht te krijgen over alle mensen om hen slecht maken. Samen met haar handlanger, een dief, vormt ze een gevaar voor de stad. Zal het de superhelden lukken om deze schurken te verslaan, zodat iedereen weer veilig is?

De opvoeringen vinden plaats zaterdag 22/04 om 20u en zondag 23/04 om 15u in  CC De Meent te Alsemberg. Tickets kosten 10 euro, reserveren kan via info@lustigenvrij.be, via CC De Meent of bij de spelers. Spelen mee: Milla Ciullo, Olivia Ciullo, Amy De Ketelaere, Rayan Ghafil, Yanis Ghafil, Akke Lintermans, Utse Lintermans, Maria Italia Lucangelo, Valentino Lucangelo, Charlotte Steynen, Lina Taleb, Hanne Taminau, Linde Taminau, Sarah Vervondel, Machteld Vrijsen. De regie is in handen van Veerle Debusscher, regieassistente Linda Van Damme.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2023
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 15 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 14 feb 2024
Hugo Devillé | 12 feb 2024
Marc Sluys | 12 feb 2024
Roger Swalens | 10 feb 2024
Devogeleer Emile | 09 feb 2024

archief