BEERSEL - 200.000ste bezoeker Provinciaal Domein in de bloemetjes gezet

C21

BEERSEL - 200.000ste bezoeker Provinciaal Domein in de bloemetjes gezet

Editiepajot_bart_devillé_200_000e_bezoeker
200 000e bezoeker Provinciedomein Huizingen 2009 / foto Bart Devillé
 

“Waarom zou je uren in de auto zitten, vaak in file, om wat moois te geen bezoeken, wanneer je het bij jou in de buurt hebt?!” Aan het woord Erwin Debroeyer die samen met vrouwtje Nadia Tistaert en kids Lenka en Jens gehuldigd werden als 200.000ste bezoeker van het Provinciaal Domein te Huizingen. Zij vielen volkomen uit de lucht wanneer ze zondag 23 augustus stonden aan te schuiven in een lange rij aan de kassa en te horen kregen dat zij de 200.000ste bezoeker waren.

Erwin Debroeyer, ooit een meer dan verdienstelijk atleet bij OEH en zo ook de piste van het Provinciaal Domein kennende: “De zee zegt ons niets en wij zijn regelmatige bezoekers van het Provinciaal Domein. Trouwens onze trouwfoto’s werden hier 17 jaar geleden gemaakt! Als Vlaams Brabander moet je ook niet tè veel betalen. Ergens hebben wij wel tegenslag, wij wonen in de Hemelstraat te Ruisbroek. Een zijde van onze straat ligt op Ruisbroek, de andere op Beersel. Woonden wij langs de andere zijde van de Hemelstraat moesten wij als Beerselenaar geen toegang betalen. Maar wij doen het graag en genieten er telkens van. Het Provinciaal Domein heeft zoveel te bieden.”

Uit handen van Walter Zelderloo, gedeputeerde verantwoordelijk voor de provinciale recreatiecentra van Vlaams Brabant, kregen zij een naslagwerk over Vlaams-Brabant, een korf streekproducten en een pas om gratis een hele dag in het Provinciaal Domein te beleven.”

Walter Zelderloo: “Tot op heden mochten wij vooral dank zij de prachtige zomer 40% bezoekers méér dan vorig jaar optekenen. Bijvoorbeeld vorig jaar bereikten wij de kaap van de 200.000 pas aan het einde van het zomerseizoen of einde september. Wij stevenen dus af naar de 250.000 bezoekers wanneer de weermaker blijft meewerken. Ook is het goed mogelijk dat wij met ons zwembad de kaap van de 50.000 bezoekers bereiken. Allemaal een gevolg van het goede weer en het feit dat wij blijven investeren in Huizingen.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief