BEERSEL - Seniorenfeest

C21

BEERSEL - Seniorenfeest

Editiepajot_bart_devillé_seniorennamiddag-yves_segers
Yves Segers, één van de gasten op de senoirennamiddag / foto website Yves Segers
 

Ook dit jaar, maandag 21 en dinsdag 22 september, organisert het gemeentebestuur van Beersel opnieuw een aangename namiddag voor de Beerselse senioren. Op het programma o.m. het Komisch duo Paul Van Hoeydonck & Wim Quirynen, Yves Segers, in een presentatie van Eddy Herman.

Het wordt alleszins een pracht van een voorstelling met een gezonde portie humor, meezingers, ambiance nummers, sketches, enz. Een koffietafel en gezellige dansavond ontbreken uiteraard ook niet. Alle senioren van Beersel kunnen hiervoor inschrijven. Om iedereen de kans te geven worden alle feestvierders opgehaald en teruggebracht met speciale bussen. Voor meer info: 02/359.18.37, dienst Welzijn.

Een en ander gaat door in cc de Meent op maandag 21 en dinsdag 22 september telkens om 14u. Inschrijven kost 2,50 euro per persoon.. Senioren die bij een seniorenvereniging aangesloten zijn kunnen zich via hun vereniging inschrijven. Wie geen lid is kan zich tot 14 september inschrijven bij de onthaalbalie, domein Rondenbos-Kasteeltje, Alsembergsteenweg 1046 te 1652 Alsemberg, elke werkdag tussen 9 en 12u. Indien je gebruik maakt van het busvervoer wordt een bijdrage van 1,25 euro gevraagd, te betalen bij de inschrijving.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief