BEERSEL - Nieuwe bazen in ’t Gildenhuis van Dworp

C21

BEERSEL - Nieuwe bazen in ’t Gildenhuis van Dworp

Editiepajot_bart_devillé_nieuwe_uitbaters_gildehuis
Nieuwe uitbater van Het Gildenhuis in Dworp / foto Bart Devillé
 

Sinds 4 augustus kunnen de Dworpenaars en uiteraard ook anderen opnieuw hun pintje gaan drinken in het Gildenhuis te Dworp. Achter de toog Essenbekenaar Johan Pierreux en Kathleen Luyckx uit Halle. De officiële opening wordt voorzien voor vrijdag 25 september.

Johan: “In feite waren wij niet echt op zoek naar een café, maar meer naar een feestzaal. Vroeger kwam ik regelmatig in De Drie Patrijzen bij Gio die ik kende uit het voetbal en zo leerde ik ook het Gildenhuis en zaal Ons  Huis en de mogelijkheden er van kennen. Wij hebben dan ook niet lang nagedacht toen we vernamen dat het vrij was en men op zoek was naar nieuwe uitbaters.”

Johan was automechanicien bij Garage Lebeau en Kathleen is chef-kok in de Ceder te Beersel. “Ik nam ontslag als automechanieker om voltijds in het café aan de slag te kunnen. Daar Kathleen soepele uren heeft kan zij ook hier mee een handje toesteken.”

Sluitingsdag van het Gildenhuis blijft de maandag, de andere dagen gaat het café open vanaf 10u en tot 24u-01u. Deze ‘regelmatige’ openingsuren hebben er alvast voor gezorgd dat de verenigingen het Gildenhuis ‘teruggevonden’ hebben….. Vriendenkring Pater Briers, Volley, Gezinsbond, Davidskornuiten en uiteraard ook de trouwe stamgasten van weleer.

“Onze hoofdbekommernis blijft de dorstigen laven. Van het restaurant zijn wij afgestapt, maar denken er toch aan in de toekomst snacks, boterhammen, soep en dgl te serveren. Met de jaarmarkt gaan wij ook zorgen voor een ontbijtbuffet vanaf 6u ’s morgens.”

Kathleen en Johan zijn het er over eens: “Het komt er op aan vriendelijk te zijn en te blijven naar de klanten toe. Zij moeten zich hier thuis voelen en daar willen wij meer dan ons best voor doen!” Voor meer info en wanneer je geen tijd hebt om een en ander te bespreken tussen pot en pint, kun je steeds bellen: 02/380.00.21 en 0497/54.59.19.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2009
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief