DROGENBOS / SINT-PIETERS-LEEUW / BEERSEL / HALLE - Vier weekends werkzaamheden op Ring om Brussel

C21

DROGENBOS / SINT-PIETERS-LEEUW / BEERSEL / HALLE - Vier weekends werkzaamheden op Ring om Brussel

Werken_in_uitvoering
Repro E P

De komende vier weekends worden op de westelijke ring om Brussel, van Drogenbos tot aan de grens met Wallonië, opnieuw werkzaamheden uitgevoerd. In de maanden juni en juli werd in sneltempo het wegdek vernieuwd. Nu worden op hetzelfde tracé de voegen van de ring ter hoogte van de bruggen over de lokale wegen vernieuwd.

Overdag blijven er steeds twee rijstroken vrij voor het verkeer, ’s nachts een rijstrook. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt daarom aan om de westelijke ring te vermijden.
 
De werkzaamheden aan de voegen van de ring ter hoogte van de bruggen moeten scheurvorming in het wegdek vermijden. Aan iedere voeg wordt een smalle strook asfaltverharding weggenomen en vervangen door elastisch materiaal. 
 
Tijdens de weekends van 9 en 10 oktober en van 16 en 17 oktober wordt er op de buitenring gewerkt. De volgende twee weekends (van 23 en
24 oktober, en 30 en 31 oktober) wordt er gewerkt in de richting van Groot-Bijgaarden. De werkzaamheden starten telkens op vrijdagavond om 21 uur.
Er zal de klok rond worden gewerkt tot zondagavond 21 uur. De werkzaamheden zijn sterk weersafhankelijk, als het regent of als het koud wordt, schuift de timing op.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 okt 2009
Felix Merckx
Repro E P
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief