1.200 euro voor Chiro HUIZINGEN

C21

1.200 euro voor Chiro HUIZINGEN

Huiz_cheque__chiro
De Chiro ontving 1200 euro. - Foto Marc Sluys
 

Vorig jaar vroegen de organisatoren van de jaarlijkse “Rommelmarkt Huizingen”, telkens op 15 augustus,  voor het eerst aan de chiro van Huizingen om een handje toe te steken bij het organiseren en het goede verloop van de steeds maar groeiende Rommelmarkt.

Toen al kregen zij al na afloop een cheque overhandigd van  800 euro. Dit jaar werd dit eentje van 1.200 euro!....

“Voor ons als jeugdbeweging is dit uiteraard wel gekomen. Het kleinste bedrag helpt al bij de verdere uitrusting van onze lokalen en een bedrag van 1.200 euro is méér dan welkom. Met zowat 20 mensen verleenden wij onze medewerking en onze meer dan 100 leden zullen de organisatoren van de Rommelmarkt Huizingen wel eeuwig dankbaar blijven!”

En de organisatoren van de Rommelmarkt Huizingen: “Wij hebben steeds goede banden gehad met de chiro en zijn de jeugdbeweging dankbaar voor de steun. Ook andere Huizingense en Beerselse verenigingen konden genieten van een gunst tarief om deel te nemen aan de Rommelmarkt. Wij willen dan ook op de ingeslagen weg verder gaan.”

De “Rommelmarkt Huizingen” is dan ook niet meer weg te denken in de gemeente, zij brengt inderdaad heel wat leven in de Huizingse brouwerij!

Daar om ook een ere-saluut aan de organisatoren: Olivier Demol, Christophe De Geyndt, Anick Wittewrongel, Christa Bayens, Etienne Schruws, Patrick Hamelrijckx den Jean Marie Dedobbeleer.

Om hun jaar financieel rond te krijgen organiseert Chiro Huizingen nog een eetfestijn, fuif en kerstmarkt. Deze laatste vindt plaats vanaf 17u , 20 december op het plein voor de kerk.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2009
Hugo Devillé
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 29 apr 2024
Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024

archief