HUIZINGEN - Vrachtwagen beukt zich in café Union

C21

HUIZINGEN - Vrachtwagen beukt zich in café Union

Huiz_torleylaan_union_
Zaal Union werd volledig vernield. - foto Marc Sluys
 
Huiz_torleylaan_union_1
Foto Marc Sluys
 

Rond 5 uur slipte vanmorgen een vrachtwagen in Zaal Union aan de Torleylaan 64 in Huizingen. De vrachtwagen kon vanuit de L. Devillersstraat op de helling niet meer stoppen en knalde in de zaak. Die werd helemaal vernield. De vrachtwagen stak helemaal binnen en de vooorgevel kwam naar beneden. Gelukkig is men zaal Union op dit ogenblik aan het renoveren en verbleef er niemand in de woning boven het café. De nieuwe uitbater zou normaal de zaak op 1 januari geopend hebben.  De bestuurder van de vrachtwagen zat gekneld met zijn hand in zijn stuurcabine en werd door de brandweer van Halle bevrijd.

De Devillersstraat is de baan die naast de autosnelweg tot het centrum van Huizingen leidt. Op het moment van het ongeluk was het opnieuw beginnen sneeuwen en regenen en op de bevroren ondergrond zorgde dit voor een glad wegdek. De vrachtwagenbestuurder kon zijn vrachtwagen niet onder controle houden en het gevaarte beukte zich in de zaak.

De brandweer liet een stabiliteitsdeskundige ter plaatse komen om te kijken of het huis nog gestuk kan worden. Ondertussen stelden ze een veiigheidszone in zodat het verkeer, zoals de lijnbus, naast het huis doorkan. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 dec 2009
Marc SLuys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief